Bus van en naar Fort Myers, FL

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Fort Myers, FL

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.661.648 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Fort Myers, FL
 • megabus
  09:30
  Miami, FL - Luchthaven Intermodal Station
  Duur 3h 10m
  12:40
  Fort Myers, FL
  vanaf22,92 €
 • GotoBus
  06:30
  Miami, FL - 2980 NW 7th St
  Duur 0h 0m
  06:30
  Fort Myers, FL
  vanaf43,57 €
 • Greyhound US
  15:35
  New Carrollton, MD
  Duur 9h 0m
  00:35
  Fort Myers, FL
  vanaf179,64 €
636 Busverbindingen
2 Halteplaats
8 Busmaatschappij
19,64 € Voordelige bus
Feitjes over Fort Myers, FL
USA
59.062
US Dollar
Je wilt met de bus van of naar Fort Myers, FL reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Fort Myers, FL en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Fort Myers, FL voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Fort Myers, FL, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Fort Myers, FL.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Fort Myers, FL wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Fort Myers, FL terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Fort Myers, FL kunt reizen.

Alle bushaltes in Fort Myers, FL

Stations
Widman Way 2250, 33901 Fort Myers, FL (USA)
Parking Lot Five , 33965 Fort Myers, FL (USA)

Wie Fort Myers, FL bezoekt, is ook geïnteresseerd in...

Reisinformatie Fort Myers, FL

Verkeer Fort Myers, FL
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,33 €
Maandkaart35,57 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand4,24 €
Taxi - mid-afstand6,46 €
Taxi - lange afstand14,23 €
Benzine0,51 €
Eten in Fort Myers, FL
Restaurant of Café
Voordelig gerecht10,67 €
3-gangenmenu17,78 €
Kleine Cappuccino2,85 €
Bier (groot)2,89 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht4,06 €
Vleesgerecht4,81 €
Fles water1,17 €
Fles wijn (middensegment)8,89 €

Buslijnen Fort Myers, FL: De meest populaire routes in het overzicht

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Fort Myers, FL, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Fort Myers, FL waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Fort Myers, FL zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Miami, Saint Petersburg, FL of West Palm Beach, FL, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Fort Myers, FL met Naples, FL, Venice, FL, Lehigh Acres, FL en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Miami, Luchthaven Fort Lauderdale, Luchthaven Southwest Florida - Fort Myers, Luchthaven Tampa. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.