Bus van Fez naar Tétouan

Bus Fez Tétouan: een vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Je wilt met de bus van Fez naar Tétouan?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen tussen Fez en Tétouan en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste transfers van Fez naar Tétouan zien voor de komende dagen. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Fez en Tétouan, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Bovendien vind je alle mogelijkheden om verder te reizen vanuit Fez, alternatieve reisdoelen vanuit Tétouan, en de favoriete luchthaventransfers vanuit Fez en Tétouan.

Bus van Fez naar Tétouan: meer informatie

Je wilt liever zoeken? In onze zoekfunctie hebben we de vertrekplaats Fez en het doel Tétouan al ingevuld. De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer de terugreis is? Check dan ook meteen de terugrit en kies hier de datum voor de rit van Tétouan naar Fez.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie reizen en voer de zoekopdracht uit. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht naar bushaltes of aanbieders zoeken. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: voor de transfer Fez - Tétouan laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, indien beschikbaar.
Geniet van je busreis van Fez naar Tétouan.

Bus halteplaats in Fez en Tétouan

Stations
Tétouan (Marokko)

Een vergelijking van Fez en Tétouan

2,40 €
1,07 €
Fez
Tétouan
Een taxirit is in Fez 56% duurder dan in Tétouan.
0,35 €
0,37 €
Fez
Tétouan
Een buskaartje is in Fez 6% goedkoper dan in Tétouan.
2,54 €
1,85 €
Fez
Tétouan
Een groot glas bier is in Fez 28% duurder dan in Tétouan.
0,62 €
0,55 €
Fez
Tétouan
Een flesje water is in Fez 12% duurder dan in Tétouan.
4,62 €
8,08 €
Fez
Tétouan
Een hoofdgerecht is in Fez 43% goedkoper dan in Tétouan.

Busverbindingen van Fez en van Tétouan

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.