Bus van Eindhoven naar Nijmegen

Bussen van Eindhoven naar Nijmegen: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Feiten over bussen van Eindhoven naar Nijmegen

Vergelijk alle providers zoals FlixBus die 1 keer per dag met de bus reizen van Eindhoven naar Nijmegen met één klik! Boek je busticket van Eindhoven naar Nijmegen vanaf 3,99 €!

Goedkoopste busverbinding 3,99 €
Snelste bus 0h 55m
Vroegste bus 03:55
Laatste bus 23:15
Dagelijkse busverbindingen 1 Ø
Afstand 52,0 km
Busbedrijf FlixBus

Goedkoopste busverbindingen van Eindhoven naar Nijmegen

Elke dag, 1 bussen van 1 busmaatschappijen vertrekken Eindhoven voor Nijmegen: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 04-12-2023 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 04-12
dinsdag 05-12
woensdag 06-12
donderdag 07-12
vrijdag 08-12
zaterdag 09-12
zondag 10-12
maandag 11-12
dinsdag 12-12
woensdag 13-12
donderdag 14-12
vrijdag 15-12
4 €
zaterdag 16-12
zondag 17-12
maandag 18-12
dinsdag 19-12
woensdag 20-12
donderdag 21-12
vrijdag 22-12
zaterdag 23-12
zondag 24-12
maandag 25-12
dinsdag 26-12
woensdag 27-12
donderdag 28-12
vrijdag 29-12
zaterdag 30-12
zondag 31-12

De goedkoopste reistijd van Eindhoven naar Nijmegen

Bekijk hier op welke dag en welk tijdstip van de dag je het goedkoopste busticket kunt vinden van Eindhoven naar Nijmegen, voor de komende 30 dagen.
Met een prijs vanaf 4,00 € is dinsdag de goedkoopste dag voor een bus van Eindhoven naar Nijmegen. vrijdag is daarentegen de duurste dag met prijzen vanaf 8,00 €.
Avond is de goedkoopste tijd van de dag voor bustickets van Eindhoven naar Nijmegen, met 4,00 €. Nacht is de duurste tijd van de dag met prijzen vanaf 10,00 €.

Hoe geld te besparen bij het reizen van Eindhoven naar Nijmegen

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Eindhoven naar Nijmegen van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Eindhoven naar Nijmegen, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Eindhoven naar Nijmegen zijn ook leger.

Alle busstations en haltes in Eindhoven en Nijmegen

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Eindhoven en Nijmegen.

Stations
Bredalaan Busstation
Cederlaan Busstation
Centraal Busstation
Stationsplein / Stationsweg ,
Evoluon Busstation
Glaspoort Busstation
Hurksestraat Busstation
Meerrijk Busstation
P+R Meerhoven Busstation
Sliffertsestraat  304,
WoensXL/ZH Catharina Busstation
Zandrijk Busstation
Zernikestraat Busstation
Stations
Café De Teersdijk
Graafseweg 985,

Service en Comfort op de bus van Eindhoven naar Nijmegen

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Eindhoven naar Nijmegen? Of welke busmaatschappijen op de route Eindhoven naar Nijmegen rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Eindhoven naar Nijmegen bus

Hoeveel kost een busreis Eindhoven - Nijmegen?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 3,99 € en duurt 1h 5m om Nijmegen te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Eindhoven naar Nijmegen te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 operators met verschillende ticketprijzen tussen 3,99 € en 19,99 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Nijmegen krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Eindhoven naar Nijmegen?

Dagelijks rijden er ongeveer 1 bussen op de route Eindhoven - Nijmegen. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Eindhoven naar Nijmegen?

De snelste bus van Eindhoven naar Nijmegen wordt aangeboden door FlixBus en duurt 0h 55m. Bustickets voor deze verbinding kosten 19,99 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Eindhoven naar Nijmegen?

De vroegste bus die in Nijmegen aankomt vanaf Eindhoven vertrekt om 03:55. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Eindhoven naar Nijmegen?

De laatste bus van Eindhoven naar Nijmegen vertrekt om 23:15. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Eindhoven - Nijmegen?

Reizigers kunnen per bus van Eindhoven naar Nijmegen met FlixBus. Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Eindhoven en Nijmegen?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Eindhoven en Nijmegen bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: FlixBus.

Wat mag ik meenemen op de busroute van Eindhoven naar Nijmegen?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Eindhoven - Nijmegen. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Eindhoven - Nijmegen?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Eindhoven naar Nijmegen op je geplande reisdatum.

Meer busroutes van Eindhoven en Nijmegen

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Eindhoven en vanaf Nijmegen. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.