Bus van Utrecht naar Nijmegen

Bussen van Utrecht naar Nijmegen: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Feiten over bussen van Utrecht naar Nijmegen

Vergelijk alle providers zoals FlixBus die 1 keer per dag met de bus reizen van Utrecht naar Nijmegen met één klik! Boek je busticket van Utrecht naar Nijmegen vanaf 4 €!

Goedkoopste busverbinding 4 €
Snelste bus 1h 5m
Vroegste bus 21:35
Laatste bus 21:35
Dagelijkse busverbindingen 1 Ø
Afstand 57,3 km
Busbedrijf FlixBus

Goedkoopste busverbindingen van Utrecht naar Nijmegen

Elke dag, 1 bussen van 1 busmaatschappijen vertrekken Utrecht voor Nijmegen: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 29-02-2024 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 26-02
dinsdag 27-02
woensdag 28-02
donderdag 29-02
vrijdag 01-03
zaterdag 02-03
zondag 03-03
16 €
maandag 04-03
4 €
dinsdag 05-03
4 €
woensdag 06-03
donderdag 07-03
4 €
vrijdag 08-03
zaterdag 09-03
zondag 10-03
maandag 11-03
dinsdag 12-03
woensdag 13-03
donderdag 14-03
vrijdag 15-03
zaterdag 16-03
zondag 17-03
maandag 18-03
dinsdag 19-03
woensdag 20-03
donderdag 21-03
vrijdag 22-03
zaterdag 23-03
zondag 24-03

Hoe geld te besparen bij het reizen van Utrecht naar Nijmegen

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Utrecht naar Nijmegen van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Utrecht naar Nijmegen, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Utrecht naar Nijmegen zijn ook leger.

Vergelijk alle dienstregelingen voor de bus van Utrecht naar Nijmegen

Hier is een selectie van de goedkoopste busreizen uit de dienstregeling van Utrecht naar Nijmegen van verschillende busoperators zoals FlixBus voor de komende dagen.
 • FlixBus
  1h 5m
  21:35
  Utrecht
  Centraal Station
  22:40
  Nijmegen
  Centraal Station
  FlixBus
  Economy
  vanaf 4 €
 • FlixBus
  1h 5m
  21:35
  Utrecht
  Centraal Station
  22:40
  Nijmegen
  Centraal Station
  FlixBus
  Economy
  vanaf 16 €

Alle busstations en haltes in Utrecht en Nijmegen

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Utrecht en Nijmegen.

Service en Comfort op de bus van Utrecht naar Nijmegen

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Utrecht naar Nijmegen? Of welke busmaatschappijen op de route Utrecht naar Nijmegen rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Utrecht naar Nijmegen bus

Hoeveel kost een busreis Utrecht - Nijmegen?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 4 € en duurt 1h 5m om Nijmegen te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Utrecht naar Nijmegen te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 operators met verschillende ticketprijzen tussen 4 € en 16 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Nijmegen krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Utrecht naar Nijmegen?

Dagelijks rijden er ongeveer 1 bussen op de route Utrecht - Nijmegen. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Utrecht naar Nijmegen?

De snelste bus van Utrecht naar Nijmegen wordt aangeboden door FlixBus en duurt 1h 5m. Bustickets voor deze verbinding kosten 16 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Utrecht naar Nijmegen?

De vroegste bus die in Nijmegen aankomt vanaf Utrecht vertrekt om 21:35. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Utrecht naar Nijmegen?

De laatste bus van Utrecht naar Nijmegen vertrekt om 21:35. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Utrecht - Nijmegen?

Reizigers kunnen per bus van Utrecht naar Nijmegen met FlixBus. Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Utrecht en Nijmegen?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Utrecht en Nijmegen bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: FlixBus.

Wat mag ik meenemen op de busroute van Utrecht naar Nijmegen?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Utrecht - Nijmegen. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Utrecht - Nijmegen?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Utrecht naar Nijmegen op je geplande reisdatum.

Beschikbare zitplaatsklassen die worden aangeboden op de busroute Utrecht naar Nijmegen

Economy
Economy

De goedkoopste optie die beschikbaar is voor je ticket, het komt meestal met verstelbare stoelen en AC.

Meer busroutes van Utrecht en Nijmegen

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Utrecht en vanaf Nijmegen. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.