Bus van Luchthaven Eindhoven (EIN) naar Eindhoven

Bus Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste pendeldienst van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven. Om te zoeken is één klik genoeg.

Feiten over de bus van Luchthaven Eindhoven (EIN) → Eindhoven

Goedkoopste busverbinding4,46 €
Snelste bus0h 15m
Vroegste bus00:01
Laatste bus06:00
Dagelijkse busverbindingen1 Ø
Afstand6,1 km
BusbedrijfHermes Openbaar Vervoer B.V., Distribusion
Wil je met de bus van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven?
Met CheckMyBus is dat eenvoudig! Wij vergelijken alle beschikbare pendeldiensten tussen Luchthaven Eindhoven en Eindhoven, en tonen je de vertrek- en aankomsttijden, de exacte haltes, reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We helpen je bij het vergelijken van busmaatschappijen die deze route aanbieden, waaronder Hermes Openbaar Vervoer B.V. of Distribusion. Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de pendelbus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina kun je voor de komende dagen de meest geschikte pendeldienst tussen Eindhoven en Luchthaven Eindhoven bekijken. Je krijgt ook informatie over bushaltes op Luchthaven Eindhoven en in Eindhoven zodat je met een gerust hart kunt reizen. Je kunt ook verschillende mogelijkheden vinden om je reis vanuit Eindhoven voort te zetten, naast alternatieve bestemmingen vanaf Luchthaven Eindhoven.

Wat zijn de goedkoopste bussen van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven die je normaal gesproken zou vinden?

Dienstregelingen van bussen kunnen veranderen. Hieronder vind je busmaatschappijen die gewoonlijk de busroute van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven verzorgen, maar deze dienst momenteel niet aanbieden.
 • Hermes Openbaar Vervoer B.V.
  00:01
  Luchthaven Eindhoven
  Duur 0h 22m
  00:23
  Eindhoven
  vanaf4,46 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 19-11-2021
 • Distribusion
  06:00
  Luchthaven Eindhoven
  Duur 0h 15m
  06:15
  Eindhoven
  vanaf4,46 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 23-07-2021

Bus van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk is Luchthaven Eindhoven al ingesteld als je vertrekpunt en Eindhoven als je bestemming. Als je een pendeldienst in de tegenovergestelde richting nodig hebt, dus van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven, klik dan gewoon op de pijltjes om je resultaten om te keren.
We hebben ook al een standaard reisdatum voor je ingevoerd. Over het algemeen boeken veel mensen 3-7 dagen voorafgaand aan hun reis. Als je een bepaalde dag wilt selecteren, hoef je alleen maar je gewenste datum in de kalender te selecteren om je zoekopdracht aan te passen.
Plan je een terugreis van Eindhoven naar Luchthaven Eindhoven? Dan kun je de terugweg bekijken door simpelweg de datum van je terugreis te selecteren.
Reis je samen met andere mensen? Selecteer dan het exacte aantal extra passagiers en start de zoekopdracht.
Je kunt alle bustickets voor de busroute Luchthaven Eindhoven - Eindhoven vergelijken. Vervolgens kun je kiezen welke reis het meest geschikt voor je is. De goedkoopste reis is te vinden voor 4,46 € met Hermes Openbaar Vervoer B.V., terwijl de snelste verbinding 0h 15m duurt. Of je nu de voorkeur geeft aan het goedkoopste ticket, de snelste rit of de pendeldienst met de meeste voorzieningen, wij kunnen je helpen de beste deal te vinden!
Optimaliseer je resultaten door de prijsklasse, vertrek- en aankomsttijden te selecteren. Met de filters kun je ook je resultaten verfijnen op haltes of specifieke vervoerders om je ideale reis aan te passen.
Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Luchthaven Eindhoven - Eindhoven ook informatie zien over andere vervoermiddelen, zoals treinen, carpoolen en vluchten.

Luchthaven Eindhoven en Eindhoven: Alle busstations

Stations
Eindhoven - Bredalaan
Eindhoven  (Nederland)
Eindhoven - Cederlaan
Eindhoven  (Nederland)
Eindhoven - Centraal station
Neckerspoel 14, 5611  Eindhoven  (Nederland)
Eindhoven - Evoluon
Eindhoven  (Nederland)
Eindhoven - Glaspoort
Eindhoven  (Nederland)
Eindhoven - Hurksestraat
Eindhoven  (Nederland)
Eindhoven - JF Kennedylaan/Limbopad
John F Kennedylaan , 5612  Eindhoven  (Nederland)
Eindhoven - Meerrijk
Eindhoven  (Nederland)
Eindhoven - P+R Meerhoven
Sliffertsestraat  304, 5657 AS  Eindhoven  (Nederland)
Eindhoven - Stationsplein
Stationsplein / Stationsweg , 5611  Eindhoven  (Nederland)
Eindhoven - Strijp-S
Eindhoven  (Nederland)
Eindhoven - WoensXL/ZH Catharina
Eindhoven  (Nederland)
Eindhoven - Zandrijk
Eindhoven  (Nederland)

Veelgestelde vragen over de busroute van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven

Hoeveel kost een busticket van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven?

Dit hangt onder andere af van de dag en het tijdstip van de reis. Het goedkoopste busticket voor deze route begint bij 4,46 € en het duurt 0h 22m om Eindhoven te bereiken. Bespaar geld door bustickets te vergelijken!

Hoeveel kan ik besparen door tickets voor de busroute van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven te vergelijken?

Deze route wordt gereden door 2 busmaatschappijen met ticketprijzen variërend van 4,46 € tot 4,46 €. Daarom raden we je aan je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je de goedkoopste pendeldienst naar Eindhoven krijgt.

Hoeveel dagelijkse busroutes zijn er gemiddeld beschikbaar van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven?

Elke dag wordt de busroute van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven aangeboden door ongeveer 1 verbinding. Je kunt bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden met onze zoekmachine.

Hoe lang duurt de busroute Luchthaven Eindhoven - Eindhoven?

Hermes Openbaar Vervoer B.V. biedt de snelste pendeldienst van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven, en dit kan 0h 15m duren. Tickets voor deze verbinding kosten 4,46 €.​ Houd er echter rekening mee dat de busroute langer kan duren wanneer er veel verkeer is.

Is er een directe busroute van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven?

Voor de busroute Luchthaven Eindhoven - Eindhoven vergelijkt onze zoekmachine momenteel 42 directe busverbindingen met de volgende maatschappijen: Hermes Openbaar Vervoer B.V.

Hoe laat gaat de eerste bus van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven?

De vroegste bus naar Eindhoven vanaf Luchthaven Eindhoven vertrekt om 00:01. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven?

De laatste busreis van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven vertrekt om 06:00. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke vervoerders rijden er op de busroute Luchthaven Eindhoven - Eindhoven?

Passagiers kunnen voor de busroute Luchthaven Eindhoven - Eindhoven kiezen uit diverse vervoerders, zoals Hermes Openbaar Vervoer B.V. en Distribusion. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun je alle beschikbare pendeldiensten vergelijken om er een te vinden die geschikt voor je is.

Wat kan ik meenemen in de bus van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven?

Busmaatschappijen hebben verschillende beperkingen over wat wel en niet aan boord mag. Meestal kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Luchthaven Eindhoven - Eindhoven. Vind een bus die het beste aan je reisbehoeften voldoet door onze zoekmachine te gebruiken voor je gewenste reisdatum.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de bus van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Over het algemeen bieden veel streekbussen wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt laten weten waar je bent. Airconditioning zorgt voor ventilatie en daarmee voor comfort tijdens de reis. Met onze zoekmachine kun je nauwkeurige informatie vinden over de voorzieningen in de bus van Luchthaven Eindhoven naar Eindhoven op je gewenste reisdatum.

Busroutes vanaf Luchthaven Eindhoven en vanuit Eindhoven

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.