Bus van en naar Dossenheim

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Dossenheim

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.661.626 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!

Voordelige treinkaartjes vanuit Dossenheim
 • Deutsche Bahn
  00:22
  Dossenheim
  Duur 1h 55m
  02:17
  Luchthaven Frankfurt am Main
  vanaf17,30 €
0 Busverbindingen
0 Halteplaats
0 Busmaatschappij
17,30 € Voordelige bus
Feitjes over Dossenheim
Duitsland
11.612
Euro
Je wilt met de bus van of naar Dossenheim reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Dossenheim en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Dossenheim voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Dossenheim, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Dossenheim.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Dossenheim wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Dossenheim terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Dossenheim kunt reizen.

Wie Dossenheim bezoekt, is ook geïnteresseerd in...

Reisinformatie Dossenheim

Verkeer Dossenheim
Openbaar vervoer
Enkele busreis2,40 €
Maandkaart68,00 €
Bus-en Tramgebruikers20 %
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand5,50 €
Taxi - mid-afstand10,50 €
Taxi - lange afstand28,00 €
Benzine1,44 €
Eten in Dossenheim
Restaurant of Café
Voordelig gerecht10,75 €
3-gangenmenu21,25 €
Kleine Cappuccino2,68 €
Bier (groot)3,45 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht2,09 €
Vleesgerecht3,66 €
Fles water0,47 €
Fles wijn (middensegment)5,00 €

Buslijnen Dossenheim: De meest populaire routes in het overzicht

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Dossenheim, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Dossenheim waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Dossenheim zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Mannheim, Karlsruhe of Mainz, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Dossenheim met Ludwigshafen, Heidelberg, Darmstadt en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.