Bus van Dortmund naar Arnhem

Bussen van Dortmund naar Arnhem: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Hoe vind ik het goedkoopste ticket voor de bus van Dortmund naar Arnhem? Welke is de snelste op die route? Vergelijk alle busmaatschappijen voor de verbinding van Dortmund naar Arnhem. Met één klik krijg je alle informatie over de actuele dienstregeling.

Feiten over de bus Dortmund → Arnhem

Goedkoopste busverbinding15,99 €
Snelste bus2h 45m
Vroegste bus11:55
Laatste bus11:55
Dagelijkse busverbindingen1 Ø
Afstand119,9 km
BusbedrijfFlixBus
Ben je op zoek naar een bus van Dortmund naar Arnhem​?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met CheckMyBus kun je alle beschikbare aanbiedingen voor de busroute van Dortmund naar Arnhem vergelijken. In onze zoekmachine krijg je informatie over vertrektijden, de exacte bushaltes, reistijden en de beste ticketprijzen. We helpen je bij het vergelijken van busmaatschappijen die deze route aanbieden, waaronder FlixBus. Wil je weten of de bus airconditioning, wifi of stopcontacten heeft? Wij laten je zien welke voorzieningen de verschillende vervoerders aanbieden.
Op deze pagina kun je voor de komende dagen goedkope bussen naar Arnhem vanuit Dortmund bekijken. We laten je ook meer informatie zien over de bushaltes in Dortmund en Arnhem zodat je weet waar je heen moet. Als je na het bereiken van Arnhem je reis voortzet, kun je daarvoor de mogelijkheden vinden en ook alternatieve bestemmingen vanuit Dortmund, evenals populaire pendeldiensten vanuit Arnhem.

De goedkoopste busverbinding van Dortmund naar Arnhem

Vandaag
Morgen
vanaf 15,99 €
31-07
01-08
02-08
03-08

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste bustickets.

 • FlixBus
  11:55
  Dortmund - Centraal station
  Duur 2h 45m
  14:40
  Arnhem - Busstation Utrechtsstraat
  vanaf15,99 €

De goedkoopste treinverbinding van Dortmund naar Arnhem

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste treinkaartjes.

 • Deutsche Bahn
  05:53
  Dortmund
  Duur 2h 29m
  08:22
  Arnhem
  vanaf18,90 €
 • Deutsche Bahn
  05:53
  Dortmund
  Duur 2h 21m
  08:14
  Arnhem
  vanaf18,90 €
 • Deutsche Bahn
  20:33
  Dortmund
  Duur 2h 4m
  22:37
  Arnhem
  vanaf18,90 €
 • Deutsche Bahn
  20:33
  Dortmund
  Duur 1h 54m
  22:27
  Arnhem
  vanaf18,90 €

Bus Dortmund → Arnhem: Verdere informatie

Wil je je zoekresultaten aanpassen?
We hebben al in de zoekbalk ingesteld dat je vertrekt vanuit Dortmund en aankomt in Arnhem. De reisdatum wordt automatisch een paar dagen van tevoren ingesteld, omdat mensen doorgaans 3 tot 7 dagen voor hun reis boeken. Als je op een specifieke datum wilt reizen, selecteer deze dag dan gewoon in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Ben je van plan om terug te keren naar Dortmund? Je kunt ook de datum van je terugreis voor de busroute van Arnhem naar Dortmund selecteren.
Wil je voor meer dan één passagier boeken? Het enige wat je dan hoeft te doen is aangeven met hoeveel mensen meer je reist voordat je met zoeken begint.
Nadat je al de zoekresultaten hebt gekregen, kun je alle bustickets voor de busroute van Dortmund naar Arnhem vergelijken. Vervolgens kun je verschillende factoren overwegen. FlixBus biedt de goedkoopste tickets voor 11,99 € en de snelste verbinding duurt 2h 45m. Uiteindelijk kun je zelf beslissen of je de voorkeur geeft aan het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Optimaliseer je zoekresultaten op basis van je reisbehoeften. Je kunt sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op bushaltes en maatschappijen voor de meest relevante resultaten.
Je kunt ook andere vervoermiddelen vergelijken die vertrekken vanuit Dortmund en aankomen in Arnhem. In onze zoekresultaten kun je ook beschikbare treinen, carpoolen en vluchten vergelijken.
We hopen dat je geniet van je busreis van Dortmund naar Arnhem!

Bushaltes in Dortmund en Arnhem

Stations
Arnhem
Arnhem  (Nederland)
Arnhem - Busstation Utrechtsstraat
Utrechtsstraat , Arnhem  (Nederland)
Arnhem - Velperpoort
Arnhem  (Nederland)
Arnhem - Zuid
Arnhem  (Nederland)

Bus van Dortmund naar Arnhem: Veelgestelde vragen over de route

Hoeveel kost een busticket van Dortmund naar Arnhem?

Dit hangt onder andere af van de dag en het tijdstip van de reis. Het goedkoopste busticket voor deze route begint bij 15,99 € en het duurt 2h 30m om Arnhem te bereiken. Bespaar geld door bustickets te vergelijken!

Hoeveel kan ik besparen door tickets voor de busroute van Dortmund naar Arnhem te vergelijken?

Deze route wordt gereden door 1 busmaatschappij met ticketprijzen variërend van 11,99 € tot 15,99 €. Daarom raden we je aan je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je de goedkoopste busreis naar Arnhem krijgt.

Hoeveel dagelijkse busroutes zijn er gemiddeld beschikbaar van Dortmund naar Arnhem?

Elke dag wordt de busroute van Dortmund naar Arnhem aangeboden door ongeveer 1 verbinding. Je kunt bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden met onze zoekmachine.

Hoe lang duurt de busroute Dortmund - Arnhem?

FlixBus biedt de snelste bus van Dortmund naar Arnhem, en dit kan 2h 45m duren. Tickets voor deze verbinding kosten 11,99 €.​ Houd er echter rekening mee dat de busroute langer kan duren wanneer er veel verkeer is.

Is er een directe busroute van Dortmund naar Arnhem?

Voor de busroute Dortmund - Arnhem vergelijkt onze zoekmachine momenteel 0 directe busverbindingen. FlixBus

Wanneer vertrekt de eerste bus op de route Dortmund - Arnhem?

De vroegste bus naar Arnhem vertrekt vanuit Dortmund om 11:55. In het weekend en op feestdagen kunnen de bustijden echter afwijken. Om precies te weten te komen wanneer de bus rijdt op je geplande reisdatum, kun je onze zoekmachine raadplegen.

Wanneer vertrekt de laatste bus op de route Dortmund - Arnhem?

De laatste busreis van Dortmund naar Arnhem vertrekt om 11:55. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Je kunt gebruik maken van onze zoekmachine om de beschikbare tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke vervoerders rijden er op de busroute Dortmund - Arnhem?

Passagiers kunnen voor de busroute Dortmund - Arnhem kiezen uit diverse vervoerders, zoals FlixBus. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun je alle beschikbare busreizen vergelijken om er een te vinden die geschikt voor je is.

Wat kan ik meenemen in de bus van Dortmund naar Arnhem?

Busmaatschappijen hebben verschillende beperkingen over wat wel en niet aan boord mag. Meestal kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Dortmund - Arnhem. Vind een bus die het beste aan je reisbehoeften voldoet door onze zoekmachine te gebruiken voor je gewenste reisdatum.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de bus van Dortmund naar Arnhem?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Over het algemeen bieden veel streekbussen wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis op de hoogte kunt houden van je locatie. Airconditioning zorgt voor ventilatie en daarmee voor comfort tijdens de reis. Met onze zoekmachine kun je nauwkeurige informatie vinden over de voorzieningen in de bus van Dortmund naar Arnhem op je gewenste reisdatum.

Vergelijk Dortmund en Arnhem

5,30 €
5,39 €
Dortmund
Arnhem
Een taxirit is in Dortmund 2% goedkoper dan in Arnhem.
2,50 €
2,32 €
Dortmund
Arnhem
Een buskaartje is in Dortmund 8% duurder dan in Arnhem.
3,20 €
4,00 €
Dortmund
Arnhem
Een groot glas bier is in Dortmund 20% goedkoper dan in Arnhem.
0,33 €
0,50 €
Dortmund
Arnhem
Een flesje water is in Dortmund 34% goedkoper dan in Arnhem.
5,90 €
9,75 €
Dortmund
Arnhem
Een hoofdgerecht is in Dortmund 40% goedkoper dan in Arnhem.

Busroutes vanuit Dortmund en Arnhem

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.