Bus van en naar Dorsten

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Dorsten

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
1850 Aanbieders - 5.626.257 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!

Voordelige treinkaartjes vanuit Dorsten
 • Dorsten
  Dortmund Vliegveld
  08:10
  10:17
  22 feb
  Deutsche BahnDeutsche Bahn
  vanaf 17,90 €
 • Dorsten
  Keulen
  15:41
  17:49
  22 feb
  Deutsche BahnDeutsche Bahn
  vanaf 17,90 €
 • Dorsten
  Emden
  08:06
  13:15
  29 feb
  Deutsche BahnDeutsche Bahn
  vanaf 17,90 €
 • Dorsten
  Keulen / Bonn Airport
  06:57
  08:49
  5 apr
  Deutsche BahnDeutsche Bahn
  vanaf 17,90 €
89 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
17,90 € Voordelige bus
Feitjes over Dorsten
Duitsland
79.981
Euro
Je wilt met de bus van of naar Dorsten reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Dorsten en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Dorsten voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Dorsten, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Dorsten.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Dorsten wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Dorsten terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Dorsten kunt reizen.

Alle bushaltes in Dorsten

Stations
Julius-Ambrunn-Straße , 46282 Dorsten (Duitsland)

Reisinformatie Dorsten

Verkeer Dorsten
Openbaar vervoer
Enkele busreis2,60 €
Maandkaart62,86 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand4,90 €
Taxi - mid-afstand8,10 €
Taxi - lange afstand19,30 €
Benzine1,43 €
Eten in Dorsten
Restaurant of Café
Voordelig gerecht7,90 €
3-gangenmenu20,00 €
Kleine Cappuccino2,33 €
Bier (groot)4,00 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht2,28 €
Vleesgerecht3,37 €
Fles water0,37 €
Fles wijn (middensegment)6,00 €

Buslijnen Dorsten: De meest populaire routes in het overzicht

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Dorsten, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Dorsten waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Dorsten zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Essen, Dortmund of Düsseldorf, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Dorsten met Duisburg, Bochum, Wuppertal en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Dusseldorf Airport, Dortmund Vliegveld, Weeze Airport. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download