Bus van en naar Dalmine

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Dalmine

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
1850 Aanbieders - 5.009.215 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets vanuit Dalmine
 • Dalmine
  Milaan
    00:15
    01:15
  12 dec
  AutostradaleAutostradale
  vanaf 6,00 €
9 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
6,00 € Voordelige bus
Feitjes over Dalmine
Italië
22.881
Euro

Je wilt met de bus van of naar Dalmine reizen?

CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Dalmine en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?

Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Dalmine voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Dalmine, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Dalmine.

Jouw route staat er niet bij?
In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Dalmine wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.

De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.

Weet je al, wanneer je weer vanuit Dalmine terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.

Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht.

Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.

Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Dalmine kunt reizen.

Alle bushaltes in Dalmine

  Stations
A4 , 24044 Dalmine (Italië)


Wie Dalmine bezoekt, is ook geïnteresseerd in...


Buslijnen Dalmine: De meest populaire routes in het overzicht

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Dalmine, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Dalmine waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Dalmine zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Milaan, Brescia of Bergamo, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Dalmine met Novara, Piacenza, Como en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Milano Malpensa, Bergamo Airport. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download