Bus naar Cremona

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Cremona

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Cremona
 • FlixBus
  06:05
  Reggio Emilia - Piazzale Europa
  Duur 1h 35m
  07:40
  Cremona - Centraal station
  vanaf9,99 €
 • FlixBus
  21:10
  Portici - Donadio Coralli
  Duur 11h 40m
  08:50
  Cremona - Centraal station
  vanaf35,98 €
221 Busverbindingen
4 Halteplaats
4 Busmaatschappij
7,99 € Voordelige bus
Feitjes over Cremona
Italië
59.561
Euro
Je wilt met de bus naar Cremona reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Cremona en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Cremona voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Cremona, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Cremona.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Cremona wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Cremona terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Cremona kunt reizen.

Alle bushaltes in Cremona

Stations
Cremona
Via Cappuccini 3, 26100 Cremona (Italië)
Cremona - Centraal station
Via Dante , 26100 Cremona (Italië)
Cremona - Via Cappuccin
Via Cappuccini 2, 26100 Cremona (Italië)
Cremona - Via Verdi
Cremona (Italië)

Steden in de omgeving van Cremona waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Cremona zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Milaan, Parma of Brescia, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Cremona met Reggio Emilia, Carpi, Fidenza en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Verona, Luchthaven Bergamo. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.