Bus naar Coyhaique

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Coyhaique

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
7 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
Feitjes over Coyhaique
Chili
45.787
Chileense peso
Je wilt met de bus naar Coyhaique reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Coyhaique en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Coyhaique voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Coyhaique, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Coyhaique.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Coyhaique wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Coyhaique terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Coyhaique kunt reizen.

Alle bushaltes in Coyhaique

Stations
Coyhaique - Terminal de Buses
Lautaro 109, Coyhaique (Chili)

Reisinformatie Coyhaique

Verkeer Coyhaique
Openbaar vervoer
Enkele busreis0,65 €
Taxi en Auto
Benzine1,07 €
Eten in Coyhaique
Restaurant of Café
Voordelig gerecht2,93 €
3-gangenmenu2,71 €
Kleine Cappuccino1,41 €
Bier (groot)2,93 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht0,68 €
Vleesgerecht0,86 €
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.