Bus naar Punta Arenas

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Punta Arenas

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Feitjes over Punta Arenas
Lokale Tijd
CountryChili
Bevolking 117.430
ValutaChileense peso
Busverbindingen15
Halteplaats3
Busmaatschappij2
Voordelige Bus7,77 €
Je wilt met de bus naar Punta Arenas reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Punta Arenas en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Punta Arenas voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Punta Arenas, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Punta Arenas.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Punta Arenas wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Punta Arenas terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Punta Arenas kunt reizen.

Alle bushaltes in Punta Arenas

Stations
Punta Arenas, MA - Buses Barria
Punta Arenas (Chili)
Punta Arenas, MA - Terminal Buses Fernández de Punta Arenas
Armando Sanhueza 737, 6200000 Punta Arenas (Chili)
Punta Arenas, MA - Terminal de Buses Hualpén
Rómulo Correa  602, Punta Arenas (Chili)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.