Bus naar Columbus, OH

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Columbus, OH

swap
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Feitjes over Columbus, OH
Lokale Tijd
Country USA
Bevolking 0,85 Miljoen
Valuta US Dollar
Busverbindingen 346
Halteplaats 6
Busmaatschappij 7
Voordelige Bus 0,86 €
Je wilt met de bus naar Columbus, OH reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Columbus, OH en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Columbus, OH voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Columbus, OH, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Columbus, OH.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Columbus, OH wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Columbus, OH terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Columbus, OH kunt reizen.

Alle bushaltes in Columbus, OH

Stations
Columbus, OH - ABM Public Parking
E Rich Street 100, 43215  Columbus, OH  (USA)
Columbus, OH - E Main St & S Lazelle St
E Main St 139, 43215  Columbus, OH  (USA)
Columbus, OH - Greyhound Bus Station
E Town St 111, 43215  Columbus, OH  (USA)
Columbus, OH - Mobil Gas Station
E Rich St 213, 43215  Columbus, OH  (USA)
Columbus, OH - Spring St Terminal
W Spring St 35, 43215  Columbus, OH  (USA)
Columbus, OH - Universiteit
N High St 1739, 43210  Columbus, OH  (USA)

Steden in de omgeving van Columbus, OH waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Columbus, OH zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Springfield, OH, Newark, OH of Lancaster, OH, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.