Bus van en naar Cárdenas

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Cárdenas

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.662.496 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Cárdenas
 • ADO
  15:35
  Minatitlán, VZ - Busstation
  Duur 2h 25m
  18:00
  Cárdenas, TC - Busstation
  vanaf7,39 €
 • ADO
  03:25
  Acayucan, VZ - Busstation
  Duur 3h 15m
  06:40
  Cárdenas, TC - Busstation
  vanaf12,13 €
 • ADO
  15:45
  Campeche, CM - Busstation
  Duur 6h 25m
  22:10
  Cárdenas, TC - Busstation
  vanaf28,08 €
 • Autobuses Unidos
  15:05
  Cancun, QR - Busstation ADO
  Duur 14h 40m
  05:45
  Cárdenas, TC - Busstation
  vanaf28,94 €
 • ADO
  22:05
  Poza Rica, VZ - Busstation
  Duur 11h 15m
  09:20
  Cárdenas, TC - Busstation
  vanaf41,46 €
459 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
7,39 € Voordelige bus
Feitjes over Cárdenas
Mexiko
85.350
Mexikanische Peso
Je wilt met de bus van of naar Cárdenas reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Cárdenas en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Cárdenas voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Cárdenas, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Cárdenas.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Cárdenas wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Cárdenas terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Cárdenas kunt reizen.

Alle bushaltes in Cárdenas

Stations
Av de La Central 151, 86560 Cárdenas (Mexiko)

Wie Cárdenas bezoekt, is ook geïnteresseerd in...

Buslijnen Cárdenas: De meest populaire routes in het overzicht

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Cárdenas, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Cárdenas waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Cárdenas zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Villahermosa, Las Choapas of Luchthaven Villahermosa, TC, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.