Bus van en naar Cairnryan

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Cairnryan

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
1850 Aanbieders - 5.626.257 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Cairnryan
 • Dumfries
  Cairnryan
  08:30
  10:25
  11 mei
  National ExpressNational Express
  vanaf 10,49 €
 • Ayr
  Cairnryan
  09:25
  10:40
  28 feb
  Scottish CitylinkScottish Citylink
  vanaf 16,10 €
 • Carlisle
  Cairnryan
  07:40
  10:25
  22 mei
  National ExpressNational Express
  vanaf 20,86 €
 • Glasgow
  Cairnryan
  08:30
  10:40
  9 mrt
  Scottish CitylinkScottish Citylink
  vanaf 23,25 €
 • Edinburgh
  Cairnryan
  06:00
  10:40
  1 mei
  Scottish CitylinkScottish Citylink
  vanaf 26,83 €
117 Busverbindingen
2 Halteplaats
5 Busmaatschappij
10,49 € Voordelige bus
Feitjes over Cairnryan
Verenigd Koninkrijk
3.757
Britse Pond
Je wilt met de bus van of naar Cairnryan reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Cairnryan en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Cairnryan voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Cairnryan, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Cairnryan.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Cairnryan wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Cairnryan terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Cairnryan kunt reizen.

Alle bushaltes in Cairnryan

Stations
A77 - P & O Ferry Terminal , DG9 8RF Cairnryan (Verenigd Koninkrijk)
A77 - Loch Ryan Port , DG9 8RG Cairnryan (Verenigd Koninkrijk)

Buslijnen Cairnryan: De meest populaire routes in het overzicht

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Cairnryan, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Cairnryan waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Cairnryan zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Belfast, Ayr of Larne, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Cairnryan met Troon, Stranraer, Campbeltown en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download