Bus naar Bârlad

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Bârlad

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Bârlad
 • Transfero
  00:30
  Luchthaven Bucharest Henri Coandǎ
  Duur 4h 45m
  05:15
  Bârlad
  vanaf19,00 €
153 Busverbindingen
2 Halteplaats
3 Busmaatschappij
19,00 € Voordelige bus
Feitjes over Bârlad
Roemenië
67.818
Je wilt met de bus naar Bârlad reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Bârlad en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Bârlad voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Bârlad, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Bârlad.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Bârlad wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Bârlad terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Bârlad kunt reizen.

Alle bushaltes in Bârlad

Stations
Bârlad
Str. Republicii 190, Bârlad (Roemenië)
Bârlad
Strada Hotin 6, 731227 Bârlad (Roemenië)

Reisinformatie Bârlad

Verkeer Bârlad
Openbaar vervoer
Enkele busreis0,41 €
Maandkaart12,20 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand0,67 €
Taxi - mid-afstand1,33 €
Taxi - lange afstand3,64 €
Benzine1,00 €
Eten in Bârlad
Restaurant of Café
Voordelig gerecht3,05 €
3-gangenmenu3,31 €
Kleine Cappuccino0,71 €
Bier (groot)0,71 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht0,93 €
Vleesgerecht1,25 €
Fles water0,43 €
Fles wijn (middensegment)3,05 €

Steden in de omgeving van Bârlad waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Bârlad zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Bacău, Focşani of Tecuci, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.