Bus naar Badalona

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Badalona

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!

Voordelige treinkaartjes vanuit Badalona
 • Renfe
  21:40
  Badalona
  Duur 0h 55m
  22:35
  Roses
  vanaf22,40 €
0 Busverbindingen
2 Halteplaats
1 Busmaatschappij
22,40 € Voordelige bus
Feitjes over Badalona
Spanje
219.547
Euro
Je wilt met de bus naar Badalona reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Badalona en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Badalona voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Badalona, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Badalona.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Badalona wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Badalona terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Badalona kunt reizen.

Alle bushaltes in Badalona

Stations
Av. d'Alfons XIII 319, 08918 Badalona (Spanje)
Pg. Olof Palme , 08917 Badalona (Spanje)

Reisinformatie Badalona

Verkeer Badalona
Openbaar vervoer
Enkele busreis2,15 €
Maandkaart50,00 €
Bus-en Tramgebruikers6,38 %
Trein-en metrogebruikers14,89 %
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand3,59 €
Taxi - mid-afstand5,79 €
Taxi - lange afstand13,49 €
Benzine1,19 €
Eten in Badalona
Restaurant of Café
Voordelig gerecht10,90 €
3-gangenmenu20,00 €
Kleine Cappuccino1,71 €
Bier (groot)2,50 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht1,56 €
Vleesgerecht2,70 €
Fles water0,59 €
Fles wijn (middensegment)5,00 €

De meest gezochte busverbindingen van en naar Badalona


Steden in de omgeving van Badalona waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Badalona zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Barcelona, Sabadell of Mataró, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Badalona met Santa Coloma de Gramenet, Girona, Manresa en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Barcelona - El Prat, Luchthaven Girona–Costa Brava. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.