Bus naar Bad Tölz

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Bad Tölz

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!

Voordelige treinkaartjes vanuit Bad Tölz
 • Deutsche Bahn
  18:00
  Bad Tölz
  Duur 1h 53m
  19:53
  Luchthaven München
  vanaf23,00 €
0 Busverbindingen
1 Halteplaat
0 Busmaatschappij
23,00 € Voordelige bus
Feitjes over Bad Tölz
Duitsland
17.434
Euro
Je wilt met de bus naar Bad Tölz reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Bad Tölz en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Bad Tölz voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Bad Tölz, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Bad Tölz.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Bad Tölz wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Bad Tölz terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Bad Tölz kunt reizen.

Alle bushaltes in Bad Tölz

Stations
Bad Tölz
Max-Höfler-Platz 5, Bad Tölz (Duitsland)

Reisinformatie Bad Tölz

Verkeer Bad Tölz
Openbaar vervoer
Enkele busreis2,70 €
Maandkaart65,00 €
Bus-en Tramgebruikers5,88 %
Trein-en metrogebruikers38,24 %
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand5,50 €
Taxi - mid-afstand9,30 €
Taxi - lange afstand22,60 €
Benzine1,27 €
Eten in Bad Tölz
Restaurant of Café
Voordelig gerecht12,00 €
3-gangenmenu25,00 €
Kleine Cappuccino2,77 €
Bier (groot)3,60 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht2,47 €
Vleesgerecht3,55 €
Fles water0,67 €
Fles wijn (middensegment)5,00 €

Steden in de omgeving van Bad Tölz waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Bad Tölz zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals München, Innsbruck of Rosenheim, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Bad Tölz met Freising, Königsbrunn, Landsberg am Lech en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven München, Luchthaven Innsbruck. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.