Bus naar Andria

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Andria

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat zijn de goedkoopste bussen naar Andria die je gewoonlijk vindt?
 • FlixBus
  20:15
  Bari - Centraal busstation
  Duur 1h 9m
  21:24
  Andria
  vanaf4,99 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 14-10-2021
490 Busverbindingen
5 Halteplaats
4 Busmaatschappij
1,99 € Voordelige bus
Feitjes over Andria
Italië
98.342
Euro
Je wilt met de bus naar Andria reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Andria en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Andria voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Andria, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Andria.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Andria wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Andria terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Andria kunt reizen.

Alle bushaltes in Andria

Stations
Andria
Via Barletta 287, 76123 Andria (Italië)
Andria - Eni Station
Andria (Italië)
Andria - Piazzale Antonio Mariano
Piazzale Antonio Mariano 5, 76123  Andria (Italië)
Andria Agip
Via Palmiro Togliatti 18A, Andria (Italië)
Andria Centraal station/Treinstation
Andria (Italië)

Steden in de omgeving van Andria waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Andria zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Bari, Foggia of Barletta, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Andria met Altamura, Molfetta, Potenza en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Bari, Luchthaven Foggia. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.