Bus naar Alba Iulia

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Alba Iulia

swap
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Feitjes over Alba Iulia
Lokale Tijd
Country Roemenië
Bevolking 66.085
Busverbindingen 190
Halteplaats 3
Busmaatschappij 3
Voordelige Bus 110,00 €
Je wilt met de bus naar Alba Iulia reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Alba Iulia en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Alba Iulia voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Alba Iulia, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Alba Iulia.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Alba Iulia wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Alba Iulia terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Alba Iulia kunt reizen.

Alle bushaltes in Alba Iulia

Stations
Alba Iulia
Alba Iulia  (Roemenië)
Alba Iulia - Strada Iașilor
Strada Iașilor 87, 510141  Alba Iulia  (Roemenië)
Alba Iulia Centraal station/Treinstation
Alba Iulia  (Roemenië)

Steden in de omgeving van Alba Iulia waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Alba Iulia zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Cluj-Napoca, Sibiu of Diemrich, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Alba Iulia met Turda, Aiud, Molenbeek, RO en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.