Bus naar Vlore

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Vlore

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van en naar Vlore. In de volgende lijst tonen we u de goedkoopste busverbindingen rond Vlore evenals alternatief vervoer.
 • Hak Bus
  09:00
  Tirana - Centraal busstation
  Duur 8h 40m
  17:40
  Skopje
  vanaf21,50 €
13 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
0,50 € Voordelige bus
Feitjes over Vlore
Albanië
89.546
Je wilt met de bus naar Vlore reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Vlore en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Vlore voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Vlore, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Vlore.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Vlore wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Vlore terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Vlore kunt reizen.

Alle bushaltes in Vlore

Stations
Vlore
Rruga Ismail Qemali 8, 9401 Vlore (Albanië)

Reisinformatie Vlore

Verkeer Vlore
Openbaar vervoer
Enkele busreis0,25 €
Maandkaart9,82 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand4,79 €
Taxi - mid-afstand7,83 €
Taxi - lange afstand18,47 €
Benzine1,33 €
Eten in Vlore
Restaurant of Café
Voordelig gerecht11,09 €
3-gangenmenu11,69 €
Kleine Cappuccino0,97 €
Bier (groot)1,23 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht0,99 €
Vleesgerecht1,39 €
Fles water0,40 €
Fles wijn (middensegment)3,65 €
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.