Bus naar Villefranche-sur-Saône

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Villefranche-sur-Saône

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
28 Busverbindingen
2 Halteplaats
1 Busmaatschappij
Feitjes over Villefranche-sur-Saône
Frankrijk
32.994
Euro
Je wilt met de bus naar Villefranche-sur-Saône reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Villefranche-sur-Saône en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Villefranche-sur-Saône voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Villefranche-sur-Saône, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Villefranche-sur-Saône.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Villefranche-sur-Saône wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Villefranche-sur-Saône terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Villefranche-sur-Saône kunt reizen.

Alle bushaltes in Villefranche-sur-Saône

Stations
Place de la Gare 87, 69400 Villefranche-sur-Saône (Frankrijk)
Route des Frênes 95, 69400  Villefranche-sur-Saône (Frankrijk)

Reisinformatie Villefranche-sur-Saône

Verkeer Villefranche-sur-Saône
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,80 €
Maandkaart61,75 €
Bus-en Tramgebruikers27,27 %
Trein-en metrogebruikers18,18 %
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand4,39 €
Taxi - mid-afstand8,17 €
Taxi - lange afstand21,40 €
Benzine1,24 €
Eten in Villefranche-sur-Saône
Restaurant of Café
Voordelig gerecht12,00 €
3-gangenmenu25,00 €
Kleine Cappuccino2,75 €
Bier (groot)5,50 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht2,56 €
Vleesgerecht4,42 €
Fles water1,14 €
Fles wijn (middensegment)6,50 €

De meest gezochte busverbindingen van en naar Villefranche-sur-Saône


Steden in de omgeving van Villefranche-sur-Saône waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Villefranche-sur-Saône zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Lyon, Saint-Étienne of Roanne, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Villefranche-sur-Saône met Vienne, Givors, Charolles en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Luchthaven Lyon St. Exupery. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.