Bus naar Valença, RJ

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Valença, RJ

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets vanuit Valença, RJ
 • Viação UTIL
  17:00
  Valença, RJ
  Duur 1h 20m
  18:20
  Comendador Levy Gasparian, RJ
  vanaf2,51 €
 • Viação UTIL
  17:00
  Valença, RJ
  Duur 2h 30m
  19:30
  Juiz de Fora, MG - Busstation Miguel Mansur
  vanaf4,34 €
 • Viação UTIL
  04:30
  Valença, RJ
  Duur 2h 55m
  07:25
  Rio de Janeiro, RJ - Rodoviária Novo Rio
  vanaf5,84 €
 • Viação UTIL
  08:30
  Valença, RJ
  Duur 3h 40m
  12:10
  Niterói, RJ - Busstation Roberto Silveira
  vanaf6,31 €
 • Viação UTIL
  18:00
  Valença, RJ
  Duur 12h 0m
  06:00
  São Paulo, SP - Tietê
  vanaf14,80 €
192 Busverbindingen
1 Halteplaat
6 Busmaatschappij
2,51 € Voordelige bus
Feitjes over Valença, RJ
Brazilië
61.144
Braziliaanse Real
Je wilt met de bus naar Valença, RJ reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Valença, RJ en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Valença, RJ voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Valença, RJ, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Valença, RJ.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Valença, RJ wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Valença, RJ terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Valença, RJ kunt reizen.

Alle bushaltes in Valença, RJ

Stations
pç Paulo Frontin 137, 27600-000 Valença, RJ (Brazilië)

Steden in de omgeving van Valença, RJ waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Valença, RJ zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Nova Iguaçu, Duque de Caxias of Juiz de Fora, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Valença, RJ met São João de Meriti, Petrópolis, Volta Redonda en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.