Bus van Sydney naar Brisbane

Bussen van Sydney naar Brisbane: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Hoe vind ik het goedkoopste ticket voor de bus van Sydney naar Brisbane? Welke is de snelste op die route? Vergelijk alle busmaatschappijen voor de verbinding van Sydney naar Brisbane. Met één klik krijg je alle informatie over de actuele dienstregeling.

Feiten over de bus Sydney → Brisbane

Goedkoopste busverbinding39,57 €
Snelste bus16h 30m
Vroegste bus21:00
Laatste bus21:00
Dagelijkse busverbindingen1 Ø
Afstand732,6 km
BusbedrijfGreyhound Australia
Ben je op zoek naar een bus van Sydney naar Brisbane​?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met CheckMyBus kun je alle beschikbare aanbiedingen voor de busroute van Sydney naar Brisbane vergelijken. In onze zoekmachine krijg je informatie over vertrektijden, de exacte bushaltes, reistijden en de beste ticketprijzen. We helpen je bij het vergelijken van busmaatschappijen die deze route aanbieden, waaronder Greyhound Australia. Wil je weten of de bus airconditioning, wifi of stopcontacten heeft? Wij laten je zien welke voorzieningen de verschillende vervoerders aanbieden.
Op deze pagina kun je voor de komende dagen goedkope bussen naar Brisbane vanuit Sydney bekijken. We laten je ook meer informatie zien over de bushaltes in Sydney en Brisbane zodat je weet waar je heen moet. Als je na het bereiken van Brisbane je reis voortzet, kun je daarvoor de mogelijkheden vinden en ook alternatieve bestemmingen vanuit Sydney, evenals populaire pendeldiensten vanuit Brisbane.

Wat zijn de goedkoopste bussen van Sydney naar Brisbane die je normaal gesproken zou vinden?

Dienstregelingen van bussen kunnen veranderen. Hieronder vind je busmaatschappijen die gewoonlijk de busroute van Sydney naar Brisbane verzorgen, maar deze dienst momenteel niet aanbieden.
 • Greyhound Australia
  21:00
  Sydney
  Duur 16h 30m
  13:30
  Brisbane
  vanaf39,57 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 25-06-2021

Bus Sydney → Brisbane: Verdere informatie

Wil je je zoekresultaten aanpassen?
We hebben al in de zoekbalk ingesteld dat je vertrekt vanuit Sydney en aankomt in Brisbane. De reisdatum wordt automatisch een paar dagen van tevoren ingesteld, omdat mensen doorgaans 3 tot 7 dagen voor hun reis boeken. Als je op een specifieke datum wilt reizen, selecteer deze dag dan gewoon in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Ben je van plan om terug te keren naar Sydney? Je kunt ook de datum van je terugreis voor de busroute van Brisbane naar Sydney selecteren.
Wil je voor meer dan één passagier boeken? Het enige wat je dan hoeft te doen is aangeven met hoeveel mensen meer je reist voordat je met zoeken begint.
Nadat je al de zoekresultaten hebt gekregen, kun je alle bustickets voor de busroute van Sydney naar Brisbane vergelijken. Vervolgens kun je verschillende factoren overwegen. Greyhound Australia biedt de goedkoopste tickets voor 39,57 € en de snelste verbinding duurt 16h 30m. Uiteindelijk kun je zelf beslissen of je de voorkeur geeft aan het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Optimaliseer je zoekresultaten op basis van je reisbehoeften. Je kunt sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op bushaltes en maatschappijen voor de meest relevante resultaten.
Je kunt ook andere vervoermiddelen vergelijken die vertrekken vanuit Sydney en aankomen in Brisbane. In onze zoekresultaten kun je ook beschikbare treinen, carpoolen en vluchten vergelijken.
We hopen dat je geniet van je busreis van Sydney naar Brisbane!

Bushaltes in Sydney en Brisbane

Stations
Brisbane - Albion Station
Brisbane  (Australia)
Brisbane - Altandi station
Brisbane  (Australia)
Brisbane - Bowen Hills
Brisbane  (Australia)
Brisbane - Eagle Junction Station
Brisbane  (Australia)
Brisbane - Fortitude Valley
Brisbane  (Australia)
Brisbane - Park Road Railway Station
Brisbane  (Australia)
Brisbane - South Brisbane Station
Brisbane  (Australia)
Brisbane - Wooloowin station
Brisbane  (Australia)
Brisbane, QLD - CBD
4000  Brisbane  (Australia)
Brisbane, QLD - Roma Street
Brisbane  (Australia)
Brisbane, QLD - Transit Centre
Roma Street, Brisbane Transit Centre 151, 4001  Brisbane  (Australia)

Bus van Sydney naar Brisbane: Veelgestelde vragen over de route

Hoeveel kost een busticket van Sydney naar Brisbane?

Dit hangt onder andere af van de dag en het tijdstip van de reis. Het goedkoopste busticket voor deze route begint bij 39,57 € en het duurt 16h 30m om Brisbane te bereiken. Bespaar geld door bustickets te vergelijken!

Hoeveel kan ik besparen door tickets voor de busroute van Sydney naar Brisbane te vergelijken?

Deze route wordt gereden door 1 busmaatschappij met ticketprijzen variërend van 39,57 € tot 135,29 €. Daarom raden we je aan je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je de goedkoopste busreis naar Brisbane krijgt.

Hoeveel dagelijkse busroutes zijn er gemiddeld beschikbaar van Sydney naar Brisbane?

Elke dag wordt de busroute van Sydney naar Brisbane aangeboden door ongeveer 1 verbinding. Je kunt bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden met onze zoekmachine.

Hoe lang duurt de busroute Sydney - Brisbane?

Greyhound Australia biedt de snelste bus van Sydney naar Brisbane, en dit kan 16h 30m duren. Tickets voor deze verbinding kosten 65,73 €.​ Houd er echter rekening mee dat de busroute langer kan duren wanneer er veel verkeer is.

Is er een directe busroute van Sydney naar Brisbane?

Voor de busroute Sydney - Brisbane vergelijkt onze zoekmachine momenteel 1 directe busverbinding met de volgende maatschappij: Greyhound Australia

Wanneer vertrekt de eerste bus op de route Sydney - Brisbane?

De vroegste bus naar Brisbane vertrekt vanuit Sydney om 21:00. In het weekend en op feestdagen kunnen de bustijden echter afwijken. Om precies te weten te komen wanneer de bus rijdt op je geplande reisdatum, kun je onze zoekmachine raadplegen.

Wanneer vertrekt de laatste bus op de route Sydney - Brisbane?

De laatste busreis van Sydney naar Brisbane vertrekt om 21:00. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Je kunt gebruik maken van onze zoekmachine om de beschikbare tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke vervoerders rijden er op de busroute Sydney - Brisbane?

Passagiers kunnen voor de busroute Sydney - Brisbane kiezen uit diverse vervoerders, zoals Greyhound Australia. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun je alle beschikbare busreizen vergelijken om er een te vinden die geschikt voor je is.

Wat kan ik meenemen in de bus van Sydney naar Brisbane?

Busmaatschappijen hebben verschillende beperkingen over wat wel en niet aan boord mag. Meestal kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Sydney - Brisbane. Vind een bus die het beste aan je reisbehoeften voldoet door onze zoekmachine te gebruiken voor je gewenste reisdatum.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de bus van Sydney naar Brisbane?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Over het algemeen bieden veel streekbussen wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis op de hoogte kunt houden van je locatie. Airconditioning zorgt voor ventilatie en daarmee voor comfort tijdens de reis. Met onze zoekmachine kun je nauwkeurige informatie vinden over de voorzieningen in de bus van Sydney naar Brisbane op je gewenste reisdatum.

Vergelijk Sydney en Brisbane

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.