Bus naar Slonim

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Slonim

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van en naar Slonim. Daarom tonen we u in de lijst hieronder de goedkoopste busverbindingen in de buurt van Slonim, die deze route gewoonlijk exploiteren.
 • Eurolines Germany
  02:20
  Baranovichi - Centraal busstation
  Duur 7h 0m
  09:20
  Warschau - Zachodnia Busstation
  vanaf17,00 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 23-07-2021
5 Busverbindingen
2 Halteplaats
2 Busmaatschappij
3,90 € Voordelige bus
Feitjes over Slonim
Wit-Rusland
51.434
Je wilt met de bus naar Slonim reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Slonim en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Slonim voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Slonim, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Slonim.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Slonim wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Slonim terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Slonim kunt reizen.

Alle bushaltes in Slonim

Stations
Slonim
Slonim (Wit-Rusland)
Slonim - Central Bus Station
Вокзальная улица , 231799 Slonim (Wit-Rusland)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.