Bus naar São Bento do Sul

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar São Bento do Sul

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat zijn de goedkoopste bussen naar São Bento do Sul die je gewoonlijk vindt?
 • Viação Planalto
  23:00
  Rio Negrinho, SC
  Duur 0h 15m
  23:15
  São Bento do Sul, SC - Rodoviária
  vanaf1,25 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 29-08-2021
65 Busverbindingen
3 Halteplaats
5 Busmaatschappij
4,66 € Voordelige bus
Feitjes over São Bento do Sul
Brazilië
77.597
Braziliaanse Real
Je wilt met de bus naar São Bento do Sul reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar São Bento do Sul en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar São Bento do Sul voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in São Bento do Sul, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar São Bento do Sul.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar São Bento do Sul wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit São Bento do Sul terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar São Bento do Sul kunt reizen.

Alle bushaltes in São Bento do Sul

Stations
São Bento do Sul, SC - Cruzeiro
São Bento do Sul (Brazilië)
São Bento do Sul, SC - Lençol
São Bento do Sul (Brazilië)
São Bento do Sul, SC - Rodoviária
R. Wenzel Kahlhofer 131, 89290-000 São Bento do Sul (Brazilië)

Reisinformatie São Bento do Sul

Verkeer São Bento do Sul
Openbaar vervoer
Enkele busreis0,63 €
Maandkaart17,44 €
Taxi en Auto
Benzine0,59 €
Eten in São Bento do Sul
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht0,89 €
Vleesgerecht1,56 €
Fles water0,32 €
Fles wijn (middensegment)5,65 €

Steden in de omgeving van São Bento do Sul waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van São Bento do Sul zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Joinville, SC, Jaraguá do Sul of Araucária, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die São Bento do Sul met Indaial, Rio Negrinho, Mafra, SC en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.