Bus van Salzburg naar Zell am See

Bussen van Salzburg naar Zell am See: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Feiten over bussen van Salzburg naar Zell am See

Vergelijk alle providers zoals ÖBB die 3 keer per dag met de bus reizen van Salzburg naar Zell am See met één klik! Boek je busticket van Salzburg naar Zell am See vanaf 14,10 €!

Goedkoopste busverbinding 14,10 €
Snelste bus 2h 12m
Vroegste bus 08:26
Laatste bus 16:26
Dagelijkse busverbindingen 3 Ø
Afstand 57,4 km
Busbedrijf ÖBB

Goedkoopste busverbindingen van Salzburg naar Zell am See

Elke dag, 3 bussen van 1 busmaatschappijen vertrekken Salzburg voor Zell am See: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 04-12-2023 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 04-12
dinsdag 05-12
woensdag 06-12
donderdag 07-12
vrijdag 08-12
15 €
zaterdag 09-12
zondag 10-12
maandag 11-12
dinsdag 12-12
woensdag 13-12
donderdag 14-12
vrijdag 15-12
zaterdag 16-12
15 €
zondag 17-12
maandag 18-12
dinsdag 19-12
woensdag 20-12
15 €
donderdag 21-12
vrijdag 22-12
zaterdag 23-12
15 €
zondag 24-12
15 €
maandag 25-12
dinsdag 26-12
woensdag 27-12
donderdag 28-12
vrijdag 29-12
15 €
zaterdag 30-12
zondag 31-12

De goedkoopste reistijd van Salzburg naar Zell am See

Bekijk hier op welke dag en welk tijdstip van de dag je het goedkoopste busticket kunt vinden van Salzburg naar Zell am See, voor de komende 30 dagen.
Met een prijs vanaf 14,00 € is vrijdag de goedkoopste dag voor een bus van Salzburg naar Zell am See. vrijdag is daarentegen de duurste dag met prijzen vanaf 14,00 €.
Ochtend is de goedkoopste tijd van de dag voor bustickets van Salzburg naar Zell am See, met 14,00 €. Ochtend is de duurste tijd van de dag met prijzen vanaf 14,00 €.

Hoe geld te besparen bij het reizen van Salzburg naar Zell am See

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Salzburg naar Zell am See van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Salzburg naar Zell am See, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Salzburg naar Zell am See zijn ook leger.

Vergelijk alle dienstregelingen voor de bus van Salzburg naar Zell am See

Hier is een selectie van de goedkoopste busreizen uit de dienstregeling van Salzburg naar Zell am See van verschillende busoperators zoals ÖBB voor de komende dagen.
 • ÖBB
  2h 12m
  08:26
  Salzburg
  10:38
  Zell am See
  ÖBB
  Economy
  vanaf 14,10 €

Frequentie van busverbindingen tussen Salzburg en Zell am See

Bekijk hier hoe vaak de verbindingen tussen Salzburg en Zell am See zijn, gedurende verschillende tijden en dagen van de week.
vrijdag is de drukste dag, met meer dan 3 dagelijkse bussen van Salzburg naar Zell am See. vrijdag heeft daarentegen de minste verbindingen, met slechts 3 dagelijkse bussen tussen Salzburg en Zell am See.
Het drukste moment van de dag is de Namiddag, met 2 bussen van Salzburg naar Zell am See, terwijl Ochtend de minste verbindingen ziet tussen Salzburg en Zell am See, met 1 biedt.

Service en Comfort op de bus van Salzburg naar Zell am See

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Salzburg naar Zell am See? Of welke busmaatschappijen op de route Salzburg naar Zell am See rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Salzburg naar Zell am See bus

Hoeveel kost een busreis Salzburg - Zell am See?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 14,10 € en duurt 2h 12m om Zell am See te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Salzburg naar Zell am See te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 operators met verschillende ticketprijzen tussen 14,10 € en 14,10 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Zell am See krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Salzburg naar Zell am See?

Dagelijks rijden er ongeveer 3 bussen op de route Salzburg - Zell am See. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Salzburg naar Zell am See?

De snelste bus van Salzburg naar Zell am See wordt aangeboden door ÖBB en duurt 2h 12m. Bustickets voor deze verbinding kosten 14,10 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Salzburg naar Zell am See?

De vroegste bus die in Zell am See aankomt vanaf Salzburg vertrekt om 08:26. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Salzburg naar Zell am See?

De laatste bus van Salzburg naar Zell am See vertrekt om 16:26. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Salzburg - Zell am See?

Reizigers kunnen per bus van Salzburg naar Zell am See met ÖBB. Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Salzburg en Zell am See?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Salzburg en Zell am See bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: ÖBB.

Wat mag ik meenemen op de busroute van Salzburg naar Zell am See?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Salzburg - Zell am See. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Salzburg - Zell am See?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Salzburg naar Zell am See op je geplande reisdatum.

Beschikbare zitplaatsklassen die worden aangeboden op de busroute Salzburg naar Zell am See

Economy
Economy

De goedkoopste optie die beschikbaar is voor je ticket, het komt meestal met verstelbare stoelen en AC.

Alternatieve transporttypes van Salzburg naar Zell am See

Heb je de juiste bus niet gevonden? Hier is een selectie van alternatieve vervoerstypen uit de dienstregeling van Salzburg naar Zell am See voor de komende dagen.

Goedkope treinkaartjes van Salzburg naar Zell am See

Hier is een selectie van de goedkoopste treinen uit de dienstregeling van Salzburg naar Zell am See voor de komende dagen.
 • ÖBB
  0h 3m
  08:28
  Salzburg
  Centraal station
  08:31
  Zell am See
  ÖBB
  Economy
  vanaf 14,10 €
 • ÖBB
  1h 55m
  04:11
  Salzburg
  Centraal station
  06:06
  Zell am See
  Treinstation
  ÖBB
  Economy
  vanaf 16,40 €

Goedkoop carpoolen van Salzburg naar Zell am See

Hier is een selectie van de goedkoopste carpoolaanbiedingen uit de dienstregeling van Salzburg naar Zell am See voor de komende dagen.
 • BlaBlaCar
  1h 20m
  10:50
  Salzburg
  12:10
  Zell am See
  BlaBlaCar
  Economy
  vanaf 4,00 €

Meer busroutes van Salzburg en Zell am See

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Salzburg en vanaf Zell am See. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.