Bus van en naar Saint Pauls Bay

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Saint Pauls Bay

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.661.648 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Saint Pauls Bay
 • Malta Transfer
  00:00
  Luchthaven Malta
  Duur 0h 40m
  00:40
  Saint Pauls Bay
  vanaf10,00 €
1 Busverbinding
3 Halteplaats
1 Busmaatschappij
10,00 € Voordelige bus
Feitjes over Saint Pauls Bay
Malta
14.057
Je wilt met de bus van of naar Saint Pauls Bay reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Saint Pauls Bay en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Saint Pauls Bay voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Saint Pauls Bay, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Saint Pauls Bay.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Saint Pauls Bay wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Saint Pauls Bay terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Saint Pauls Bay kunt reizen.

Alle bushaltes in Saint Pauls Bay

Stations
Bugibba bay , Saint Pauls Bay (Malta)
Il-Maskli , Saint Pauls Bay (Malta)
Triq C.Tanti , Saint Pauls Bay (Malta)

Reisinformatie Saint Pauls Bay

Verkeer Saint Pauls Bay
Openbaar vervoer
Enkele busreis2,00 €
Maandkaart26,00 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand22,00 €
Taxi - mid-afstand26,00 €
Taxi - lange afstand40,00 €
Benzine1,31 €
Eten in Saint Pauls Bay
Restaurant of Café
Voordelig gerecht12,00 €
3-gangenmenu25,00 €
Kleine Cappuccino1,64 €
Bier (groot)2,50 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht2,15 €
Vleesgerecht2,89 €
Fles water0,72 €
Fles wijn (middensegment)5,00 €

Buslijnen Saint Pauls Bay: De meest populaire routes in het overzicht

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Saint Pauls Bay, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Saint Pauls Bay waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Saint Pauls Bay zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Saint Julians, Sliema of Luchthaven Malta, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.