Bus naar Royan

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Royan

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
167 Busverbindingen
2 Halteplaats
1 Busmaatschappij
Feitjes over Royan
Frankrijk
19.017
Euro
Je wilt met de bus naar Royan reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Royan en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Royan voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Royan, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Royan.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Royan wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Royan terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Royan kunt reizen.

Alle bushaltes in Royan

Stations
Place de la Gare , 17200 Royan (Frankrijk)

Reisinformatie Royan

Verkeer Royan
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,60 €
Maandkaart33,00 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand4,20 €
Taxi - mid-afstand7,60 €
Taxi - lange afstand19,50 €
Benzine1,20 €
Eten in Royan
Restaurant of Café
Voordelig gerecht6,95 €
3-gangenmenu20,00 €
Kleine Cappuccino3,50 €
Bier (groot)2,50 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht3,10 €
Vleesgerecht2,94 €
Fles water0,34 €
Fles wijn (middensegment)4,85 €

Steden in de omgeving van Royan waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Royan zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals La Rochelle, Saintes of Rochefort, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.