Bus naar Reserva

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Reserva

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets vanuit Reserva
 • Princesa dos Campos
  07:30
  Reserva
  Duur 0h 20m
  07:50
  Telêmaco Borba
  vanaf1,27 €
 • Princesa dos Campos
  07:30
  Reserva
  Duur 0h 35m
  08:05
  Caetano Mendes, PR
  vanaf1,30 €
 • Princesa dos Campos
  07:30
  Reserva
  Duur 0h 55m
  08:25
  Tibagi, PR
  vanaf2,29 €
 • Princesa dos Campos
  07:45
  Reserva
  Duur 4h 15m
  12:00
  Curitiba, PR - Centraal busstation
  vanaf10,88 €
5 Busverbindingen
1 Halteplaat
2 Busmaatschappij
1,27 € Voordelige bus
Feitjes over Reserva
Brazilië
11.096
Braziliaanse Real
Je wilt met de bus naar Reserva reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Reserva en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Reserva voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Reserva, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Reserva.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Reserva wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Reserva terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Reserva kunt reizen.

Alle bushaltes in Reserva

Stations
R. Marcílio Dias 775, 84320-000 Reserva (Brazilië)

Steden in de omgeving van Reserva waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Reserva zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Telêmaco Borba, Imbituva of Prudentópolis, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Reserva met Ipiranga, PR, Imbaú, Ivaí en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.