Bus naar Reddersburg

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Reddersburg

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van en naar Reddersburg. In de volgende lijst tonen we u de goedkoopste busverbindingen rond Reddersburg evenals alternatief vervoer.
 • Vilamora
  03:10
  Bloemfontein
  Duur 5h 5m
  08:15
  Germiston - Train Station
  vanaf8,55 €
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van en naar Reddersburg. Daarom tonen we u in de lijst hieronder de goedkoopste busverbindingen in de buurt van Reddersburg, die deze route gewoonlijk exploiteren.
 • Eldo Coaches
  19:00
  Queenstown (ZA)
  Duur 3h 50m
  22:50
  Bloemfontein
  vanaf7,41 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 10-07-2021
82 Busverbindingen
1 Halteplaat
2 Busmaatschappij
5,58 € Voordelige bus
Feitjes over Reddersburg
Zuid-Afrika
4.886
Je wilt met de bus naar Reddersburg reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Reddersburg en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Reddersburg voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Reddersburg, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Reddersburg.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Reddersburg wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Reddersburg terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Reddersburg kunt reizen.

Alle bushaltes in Reddersburg

Stations
Reddersburg - Main Road
9904 Reddersburg (Zuid-Afrika)

Steden in de omgeving van Reddersburg waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Reddersburg zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Bloemfontein, Botshabelo of Smithfield, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.