Bus naar Qui Nhon

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Qui Nhon

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Qui Nhon
 • Catthienhai Travel
  07:30
  Nha trang - san bay Cam ranh Bus
  Duur 4h 0m
  11:30
  Qui Nhon - Bus Station
  vanaf9,10 €
 • Catthienhai Travel
  08:00
  Dalat - Kumho Samco
  Duur 6h 30m
  14:30
  Qui Nhon - Bus Station
  vanaf15,72 €
 • Hoi An Express
  05:30
  Luchthaven Qui Nhơn Phu Cat
  Duur 0h 50m
  06:20
  Qui Nhon - Cali
  vanaf31,44 €
7 Busverbindingen
4 Halteplaats
1 Busmaatschappij
9,10 € Voordelige bus
Feitjes over Qui Nhon
Vietnam
210.338
Je wilt met de bus naar Qui Nhon reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Qui Nhon en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Qui Nhon voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Qui Nhon, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Qui Nhon.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Qui Nhon wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Qui Nhon terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Qui Nhon kunt reizen.

Alle bushaltes in Qui Nhon

Stations
Qui Nhon (Vietnam)
Qui Nhon (Vietnam)
Qui Nhon (Vietnam)
Highway 1A, Qui Nhon (Vietnam)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.