Bus naar Potosí

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Potosí

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Potosí
 • Trans Emperador
  06:00
  Sucre
  Duur 3h 0m
  09:00
  Potosí - Nueva Terminal de buses
  vanaf3,20 €
 • Tickets Bolivia
  21:30
  Tupiza - Terminal de Ómnibuses de Tupiza-Centro
  Duur 5h 30m
  03:00
  Potosí - Nueva Terminal de buses
  vanaf5,87 €
 • Tickets Bolivia
  17:00
  Santa Cruz de la Sierra - Terminal Bimodal
  Duur 18h 0m
  11:00
  Potosí - Nueva Terminal de buses
  vanaf14,42 €
16 Busverbindingen
1 Halteplaat
2 Busmaatschappij
2,81 € Voordelige bus
Feitjes over Potosí
Bolivia
141.251
Je wilt met de bus naar Potosí reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Potosí en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Potosí voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Potosí, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Potosí.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Potosí wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Potosí terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Potosí kunt reizen.

Alle bushaltes in Potosí

Stations
Villa Imperial de Potosí , Potosí (Bolivia)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.