Bus van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas

Bussen van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas: vergelijking van alle busaanbieders

Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste bus van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas. Om te zoeken is één klik genoeg.

Feiten over de bus van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas

Goedkoopste busverbinding 60,13 €
Snelste bus 18h 35m
Vroegste bus 22:00
Laatste bus 22:00
Dagelijkse busverbindingen 1 Ø
Afstand 728,4 km
Busbedrijf OCC
Wil je met de bus van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas?
CheckMyBus is er om je te helpen! We vergelijken alle beschikbare bussen die vertrekken in Playa del Carmen en aankomen in San Cristóbal de las Casas en tonen je de exacte haltes, alle reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals OCC. Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de bus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook goedkope bustickets zien voor de busroute Playa del Carmen - San Cristóbal de las Casas. Je krijgt ook informatie over streekbushaltes in Playa del Carmen en San Cristóbal de las Casas, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast laten we je mogelijkheden zien voor verder reizen vanuit San Cristóbal de las Casas, alternatieve bestemmingen vanuit Playa del Carmen en de meest populaire pendeldiensten naar de luchthaven vanuit San Cristóbal de las Casas.

De goedkoopste busverbinding van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas

Vandaag
vanaf 52,44 €
Morgen
vanaf 50,59 €
23-01
vanaf 60,13 €
24-01
vanaf 60,13 €
25-01
vanaf 50,89 €
26-01

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste bustickets.

 • OCC
  22:00
  Playa del Carmen, QR - Terminal ADO Alterna
  Duur 21h 30m
  19:30
  San Cristóbal de las Casas, CS - Busstation
  vanaf 60,13 €
 • OCC
  22:00
  Playa del Carmen, QR - Terminal ADO Alterna
  Duur 18h 35m
  16:35
  San Cristóbal de las Casas, CS - Busstation
  vanaf 60,13 €

Bus van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Playa del Carmen al ingesteld als je vertrekpunt en San Cristóbal de las Casas als je bestemming. We hebben ook al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al precies wanneer je van plan bent terug te gaan? Bekijk dan meteen je terugreis en selecteer gewoon de gewenste datum voor de route van San Cristóbal de las Casas naar Playa del Carmen.
Reis je samen met andere mensen? Geef dan het aantal extra reizigers aan en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door OCC voor 44,79 €, terwijl de snelste verbinding 18h 35m duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt je zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen. Pas alles naar wens aan.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Playa del Carmen - San Cristóbal de las Casas ook informatie zien over andere vervoermiddelen, waaronder treinen, carpoolen en vluchten.
Geniet van je busreis van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas!

Bushaltes in Playa del Carmen en San Cristóbal de las Casas

Stations
San Cristóbal de las Casas - Portal Oriente
San Cristóbal de las Casas (Mexiko)
San Cristóbal de las Casas, CS - Busstation
Av Insurgentes 65, 29250  San Cristóbal de las Casas (Mexiko)

Veelgestelde vragen over de busroute van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas

Hoeveel kost een busreis Playa del Carmen - San Cristóbal de las Casas?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 60,13 € en duurt 19h 30m om San Cristóbal de las Casas te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 busmaatschappij met verschillende ticketprijzen tussen 44,79 € en 60,13 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar San Cristóbal de las Casas krijgt.

Hoeveel verbindingen van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Playa del Carmen - San Cristóbal de las Casas door ongeveer 1 verbinding gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas?

De snelste bus van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas wordt aangeboden door OCC en duurt 18h 35m. Bustickets voor deze verbinding kosten 60,13 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas?

De vroegste bus die in San Cristóbal de las Casas aankomt vanaf Playa del Carmen vertrekt om 22:00. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas?

De laatste bus van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas vertrekt om 22:00. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Playa del Carmen - San Cristóbal de las Casas?

Reizigers kunnen per bus van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas met OCC. Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas?

Als je op zoek bent naar een directe busroute van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas, vergelijkt CheckMyBus momenteel 4 directe busverbindingen met de volgende maatschappijen: OCC

Wat mag ik meenemen op de busroute van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Playa del Carmen - San Cristóbal de las Casas. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Playa del Carmen - San Cristóbal de las Casas?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Playa del Carmen naar San Cristóbal de las Casas op je geplande reisdatum.

Vergelijk Playa del Carmen en San Cristóbal de las Casas

Busroutes vanuit Playa del Carmen en San Cristóbal de las Casas

Populaire luchthavenshuttles

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.