Bus van Playa del Carmen naar Chichén Itzá

Bussen van Playa del Carmen naar Chichén Itzá: vergelijking van alle busaanbieders

Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Hoe vind ik het goedkoopste ticket voor de bus van Playa del Carmen naar Chichén Itzá? Welke is de snelste op die route? Vergelijk alle busmaatschappijen voor de verbinding van Playa del Carmen naar Chichén Itzá. Met één klik krijg je alle informatie over de actuele dienstregeling.

Feiten over de bus Playa del Carmen → Chichén Itzá

Goedkoopste busverbinding 9,96 €
Snelste bus 2h 40m
Vroegste bus 06:40
Laatste bus 08:17
Dagelijkse busverbindingen 1 Ø
Afstand 155,6 km
Busbedrijf ADO, Amigo Tours
Ben je op zoek naar een bus van Playa del Carmen naar Chichén Itzá​?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met CheckMyBus kun je alle beschikbare aanbiedingen voor de busroute van Playa del Carmen naar Chichén Itzá vergelijken. In onze zoekmachine krijg je informatie over vertrektijden, de exacte bushaltes, reistijden en de beste ticketprijzen. We helpen je bij het vergelijken van busmaatschappijen die deze route aanbieden, waaronder Amigo Tours of ADO. Wil je weten of de bus airconditioning, wifi of stopcontacten heeft? Wij laten je zien welke voorzieningen de verschillende vervoerders aanbieden.
Op deze pagina kun je voor de komende dagen goedkope bussen naar Chichén Itzá vanuit Playa del Carmen bekijken. We laten je ook meer informatie zien over de bushaltes in Playa del Carmen en Chichén Itzá zodat je weet waar je heen moet. Als je na het bereiken van Chichén Itzá je reis voortzet, kun je daarvoor de mogelijkheden vinden en ook alternatieve bestemmingen vanuit Playa del Carmen, evenals populaire pendeldiensten vanuit Chichén Itzá.

Wat zijn de goedkoopste bussen van Playa del Carmen naar Chichén Itzá die je normaal gesproken zou vinden?

Dienstregelingen van bussen kunnen veranderen. Hieronder vind je busmaatschappijen die gewoonlijk de busroute van Playa del Carmen naar Chichén Itzá verzorgen, maar deze dienst momenteel niet aanbieden.
 • ADO
  08:17
  Playa del Carmen, QR - Terminal ADO Turistica
  Duur 2h 40m
  10:57
  Chichén Itzá
  vanaf 9,96 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 28-12-2021
 • Amigo Tours
  06:40
  Playa del Carmen, QR - Secrets Capri
  Duur 12h 0m
  18:40
  Chichén Itzá
  vanaf 56,22 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 16-12-2021

Bus Playa del Carmen → Chichén Itzá: Verdere informatie

Wil je je zoekresultaten aanpassen?
We hebben al in de zoekbalk ingesteld dat je vertrekt vanuit Playa del Carmen en aankomt in Chichén Itzá. De reisdatum wordt automatisch een paar dagen van tevoren ingesteld, omdat mensen doorgaans 3 tot 7 dagen voor hun reis boeken. Als je op een specifieke datum wilt reizen, selecteer deze dag dan gewoon in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Ben je van plan om terug te keren naar Playa del Carmen? Je kunt ook de datum van je terugreis voor de busroute van Chichén Itzá naar Playa del Carmen selecteren.
Wil je voor meer dan één passagier boeken? Het enige wat je dan hoeft te doen is aangeven met hoeveel mensen meer je reist voordat je met zoeken begint.
Nadat je al de zoekresultaten hebt gekregen, kun je alle bustickets voor de busroute van Playa del Carmen naar Chichén Itzá vergelijken. Vervolgens kun je verschillende factoren overwegen. ADO biedt de goedkoopste tickets voor 9,96 € en de snelste verbinding duurt 2h 40m. Uiteindelijk kun je zelf beslissen of je de voorkeur geeft aan het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Optimaliseer je zoekresultaten op basis van je reisbehoeften. Je kunt sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op bushaltes en maatschappijen voor de meest relevante resultaten.
Je kunt ook andere vervoermiddelen vergelijken die vertrekken vanuit Playa del Carmen en aankomen in Chichén Itzá. In onze zoekresultaten kun je ook beschikbare treinen, carpoolen en vluchten vergelijken.
We hopen dat je geniet van je busreis van Playa del Carmen naar Chichén Itzá!

Bushaltes in Playa del Carmen en Chichén Itzá

Stations
Chichén Itzá
Carretera Merida - Cancun , 97751 Chichén Itzá (Mexiko)

Bus van Playa del Carmen naar Chichén Itzá: Veelgestelde vragen over de route

Hoeveel kost een busticket van Playa del Carmen naar Chichén Itzá?

Dit hangt onder andere af van de dag en het tijdstip van de reis. Het goedkoopste busticket voor deze route begint bij 9,96 € en het duurt 2h 40m om Chichén Itzá te bereiken. Bespaar geld door bustickets te vergelijken!

Hoeveel kan ik besparen door tickets voor de busroute van Playa del Carmen naar Chichén Itzá te vergelijken?

Deze route wordt gereden door 2 busmaatschappijen met ticketprijzen variërend van 9,96 € tot 56,22 €. Daarom raden we je aan je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je de goedkoopste busreis naar Chichén Itzá krijgt.

Hoeveel dagelijkse busroutes zijn er gemiddeld beschikbaar van Playa del Carmen naar Chichén Itzá?

Elke dag wordt de busroute van Playa del Carmen naar Chichén Itzá aangeboden door ongeveer 1 verbinding. Je kunt bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden met onze zoekmachine.

Hoe lang duurt de busroute Playa del Carmen - Chichén Itzá?

ADO biedt de snelste bus van Playa del Carmen naar Chichén Itzá, en dit kan 2h 40m duren. Tickets voor deze verbinding kosten 17,27 €.​ Houd er echter rekening mee dat de busroute langer kan duren wanneer er veel verkeer is.

Is er een directe busroute van Playa del Carmen naar Chichén Itzá?

Voor de busroute Playa del Carmen - Chichén Itzá vergelijkt onze zoekmachine momenteel 1 directe busverbinding met de volgende maatschappij: Amigo Tours

Wanneer vertrekt de eerste bus op de route Playa del Carmen - Chichén Itzá?

De vroegste bus naar Chichén Itzá vertrekt vanuit Playa del Carmen om 06:40. In het weekend en op feestdagen kunnen de bustijden echter afwijken. Om precies te weten te komen wanneer de bus rijdt op je geplande reisdatum, kun je onze zoekmachine raadplegen.

Wanneer vertrekt de laatste bus op de route Playa del Carmen - Chichén Itzá?

De laatste busreis van Playa del Carmen naar Chichén Itzá vertrekt om 08:17. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Je kunt gebruik maken van onze zoekmachine om de beschikbare tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke vervoerders rijden er op de busroute Playa del Carmen - Chichén Itzá?

Passagiers kunnen voor de busroute Playa del Carmen - Chichén Itzá kiezen uit diverse vervoerders, zoals Amigo Tours en ADO. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun je alle beschikbare busreizen vergelijken om er een te vinden die geschikt voor je is.

Wat kan ik meenemen in de bus van Playa del Carmen naar Chichén Itzá?

Busmaatschappijen hebben verschillende beperkingen over wat wel en niet aan boord mag. Meestal kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Playa del Carmen - Chichén Itzá. Vind een bus die het beste aan je reisbehoeften voldoet door onze zoekmachine te gebruiken voor je gewenste reisdatum.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de bus van Playa del Carmen naar Chichén Itzá?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Over het algemeen bieden veel streekbussen wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis op de hoogte kunt houden van je locatie. Airconditioning zorgt voor ventilatie en daarmee voor comfort tijdens de reis. Met onze zoekmachine kun je nauwkeurige informatie vinden over de voorzieningen in de bus van Playa del Carmen naar Chichén Itzá op je gewenste reisdatum.

Vergelijk Playa del Carmen en Chichén Itzá

Busroutes vanuit Playa del Carmen en Chichén Itzá

Populaire luchthavenshuttles

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.