Bus naar Palma Sola

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Palma Sola

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Palma Sola
 • Viação Real Transportes
  17:15
  Dionísio Cerqueira, SC
  Duur 0h 45m
  18:00
  Palma Sola, SC - Terminal Rodoviario Silvio Beneti
  vanaf3,84 €
1 Busverbinding
1 Halteplaat
2 Busmaatschappij
3,84 € Voordelige bus
Feitjes over Palma Sola
Brazilië
7.475
Braziliaanse Real
Je wilt met de bus naar Palma Sola reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Palma Sola en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Palma Sola voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Palma Sola, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Palma Sola.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Palma Sola wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Palma Sola terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Palma Sola kunt reizen.

Alle bushaltes in Palma Sola

Stations
Rod. Catarina Seger 572-590, 89985-000 Palma Sola (Brazilië)

Steden in de omgeving van Palma Sola waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Palma Sola zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Pato Branco, Francisco Beltrão of Dois Vizinhos, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Palma Sola met São Lourenço do Oeste, Dionísio Cerqueira, Realeza, PR en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.