Bus van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido

Bussen van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste bus van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido. Om te zoeken is één klik genoeg.

Feiten over de bus van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido

Goedkoopste busverbinding23,65 €
Snelste bus10h 25m
Vroegste bus21:30
Laatste bus21:30
Dagelijkse busverbindingen1 Ø
Afstand138,2 km
BusbedrijfOCC
Wil je met de bus van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido?
CheckMyBus is er om je te helpen! We vergelijken alle beschikbare bussen die vertrekken in Oaxaca de Juárez en aankomen in Puerto Escondido en tonen je de exacte haltes, alle reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We laten je bustickets zien van vervoerders die op deze route rijden, zoals OCC. Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de bus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina laten we voor de komende dagen ook goedkope bustickets zien voor de busroute Oaxaca de Juárez - Puerto Escondido. Je krijgt ook informatie over streekbushaltes in Oaxaca de Juárez en Puerto Escondido, wat je zal helpen je weg te vinden. Daarnaast laten we je mogelijkheden zien voor verder reizen vanuit Puerto Escondido, alternatieve bestemmingen vanuit Oaxaca de Juárez en de meest populaire pendeldiensten naar de luchthaven vanuit Puerto Escondido.

De goedkoopste busverbinding van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido

Vandaag
vanaf 23,65 €
Morgen
vanaf 23,65 €
22-06
vanaf 23,65 €
23-06
vanaf 23,65 €
24-06
vanaf 23,65 €
25-06
vanaf 23,65 €

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste bustickets.

 • OCC
  21:30
  Oaxaca de Juárez
  Duur 10h 25m
  07:55
  Puerto Escondido
  vanaf23,65 €

Bus van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk hebben we Oaxaca de Juárez al ingesteld als je vertrekpunt en Puerto Escondido als je bestemming. We hebben ook al een standaard reisdatum ingesteld. Over het algemeen boeken de meeste mensen 3-7 dagen van tevoren. Als je een specifieke datum wilt bekijken, selecteer dan de betreffende dag in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Weet je al precies wanneer je van plan bent terug te gaan? Bekijk dan meteen je terugreis en selecteer gewoon de gewenste datum voor de route van Puerto Escondido naar Oaxaca de Juárez.
Reis je samen met andere mensen? Geef dan het aantal extra reizigers aan en start de zoekopdracht.
Zodra je je resultaten hebt gekregen, kun je alle beschikbare bussen van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido vergelijken en rekening houden met meerdere factoren voordat je je reis boekt. De goedkoopste bustickets worden aangeboden door OCC voor 23,65 €, terwijl de snelste verbinding 10h 25m duurt. Het is dus aan jou of je kiest voor het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt je zoekresultaten sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op haltes of maatschappijen. Pas alles naar wens aan.
Trouwens: Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Oaxaca de Juárez - Puerto Escondido ook informatie zien over andere vervoermiddelen, waaronder treinen, carpoolen en vluchten.
Geniet van je busreis van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido!

Bushaltes in Oaxaca de Juárez en Puerto Escondido

Stations
Puerto Escondido, OC - Busstation
Salina Cruz , 71980   Puerto Escondido  (Mexiko)

Veelgestelde vragen over de busroute van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido

Hoeveel kost een busreis Oaxaca de Juárez - Puerto Escondido?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor 23,65 € en duurt 10h 50m om Puerto Escondido te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door 1 busmaatschappij met verschillende ticketprijzen tussen 23,65 € en 23,65 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Puerto Escondido krijgt.

Hoeveel verbindingen van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Oaxaca de Juárez - Puerto Escondido door ongeveer 1 verbinding gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido?

De snelste bus van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido wordt aangeboden door OCC en duurt 10h 25m. Bustickets voor deze verbinding kosten 23,65 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido?

De vroegste bus die in Puerto Escondido aankomt vanaf Oaxaca de Juárez vertrekt om 21:30. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido?

De laatste bus van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido vertrekt om 21:30. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Oaxaca de Juárez - Puerto Escondido?

Reizigers kunnen per bus van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido met OCC. Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido?

Als je op zoek bent naar een directe busroute van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido, vergelijkt CheckMyBus momenteel 2 directe busverbindingen met de volgende maatschappijen: OCC

Wat mag ik meenemen op de busroute van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Oaxaca de Juárez - Puerto Escondido. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Oaxaca de Juárez - Puerto Escondido?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Oaxaca de Juárez naar Puerto Escondido op je geplande reisdatum.

Vergelijk Oaxaca de Juárez en Puerto Escondido

2,35 €
2,04 €
Oaxaca de Juárez
Puerto Escondido
Een taxirit is in Oaxaca de Juárez 14% duurder dan in Puerto Escondido.
0,29 €
0,29 €
Oaxaca de Juárez
Puerto Escondido
Een buskaartje is in Oaxaca de Juárez 0% duurder dan in Puerto Escondido.
0,82 €
1,02 €
Oaxaca de Juárez
Puerto Escondido
Een groot glas bier is in Oaxaca de Juárez 20% goedkoper dan in Puerto Escondido.
0,41 €
0,49 €
Oaxaca de Juárez
Puerto Escondido
Een flesje water is in Oaxaca de Juárez 17% goedkoper dan in Puerto Escondido.
3,81 €
3,26 €
Oaxaca de Juárez
Puerto Escondido
Een hoofdgerecht is in Oaxaca de Juárez 15% duurder dan in Puerto Escondido.

Busroutes vanuit Oaxaca de Juárez en Puerto Escondido

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.