Bus van New York naar Montréal

Bussen van New York naar Montréal: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Hoe vind ik het goedkoopste ticket voor de bus van New York naar Montréal? Welke is de snelste op die route? Vergelijk alle busmaatschappijen voor de verbinding van New York naar Montréal. Met één klik krijg je alle informatie over de actuele dienstregeling.

Feiten over de bus New York → Montréal

Goedkoopste busverbinding59,39 €
Snelste bus9h 35m
Vroegste bus08:30
Laatste bus08:30
Dagelijkse busverbindingen1 Ø
Afstand533,8 km
BusbedrijfGreyhound US
Ben je op zoek naar een bus van New York naar Montréal​?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Met CheckMyBus kun je alle beschikbare aanbiedingen voor de busroute van New York naar Montréal vergelijken. In onze zoekmachine krijg je informatie over vertrektijden, de exacte bushaltes, reistijden en de beste ticketprijzen. We helpen je bij het vergelijken van busmaatschappijen die deze route aanbieden, waaronder Greyhound US. Wil je weten of de bus airconditioning, wifi of stopcontacten heeft? Wij laten je zien welke voorzieningen de verschillende vervoerders aanbieden.
Op deze pagina kun je voor de komende dagen goedkope bussen naar Montréal vanuit New York bekijken. We laten je ook meer informatie zien over de bushaltes in New York en Montréal zodat je weet waar je heen moet. Als je na het bereiken van Montréal je reis voortzet, kun je daarvoor de mogelijkheden vinden en ook alternatieve bestemmingen vanuit New York, evenals populaire pendeldiensten vanuit Montréal.

Wat zijn de goedkoopste bussen van New York naar Montréal die je normaal gesproken zou vinden?

Dienstregelingen van bussen kunnen veranderen. Hieronder vind je busmaatschappijen die gewoonlijk de busroute van New York naar Montréal verzorgen, maar deze dienst momenteel niet aanbieden.
 • Greyhound US
  08:30
  New York, NY - Port Authority Bus Terminal
  Duur 9h 35m
  18:05
  Montréal, QC - Busstation
  vanaf59,39 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 02-05-2020

Bus New York → Montréal: Verdere informatie

Wil je je zoekresultaten aanpassen?
We hebben al in de zoekbalk ingesteld dat je vertrekt vanuit New York en aankomt in Montréal. De reisdatum wordt automatisch een paar dagen van tevoren ingesteld, omdat mensen doorgaans 3 tot 7 dagen voor hun reis boeken. Als je op een specifieke datum wilt reizen, selecteer deze dag dan gewoon in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Ben je van plan om terug te keren naar New York? Je kunt ook de datum van je terugreis voor de busroute van Montréal naar New York selecteren.
Wil je voor meer dan één passagier boeken? Het enige wat je dan hoeft te doen is aangeven met hoeveel mensen meer je reist voordat je met zoeken begint.
Nadat je al de zoekresultaten hebt gekregen, kun je alle bustickets voor de busroute van New York naar Montréal vergelijken. Vervolgens kun je verschillende factoren overwegen. Greyhound US biedt de goedkoopste tickets voor 59,39 € en de snelste verbinding duurt 9h 35m. Uiteindelijk kun je zelf beslissen of je de voorkeur geeft aan het goedkoopste ticket, de snelste rit of de bus met de meeste voorzieningen. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Optimaliseer je zoekresultaten op basis van je reisbehoeften. Je kunt sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en filteren op bushaltes en maatschappijen voor de meest relevante resultaten.
Je kunt ook andere vervoermiddelen vergelijken die vertrekken vanuit New York en aankomen in Montréal. In onze zoekresultaten kun je ook beschikbare treinen, carpoolen en vluchten vergelijken.
We hopen dat je geniet van je busreis van New York naar Montréal!

Bushaltes in New York en Montréal

Stations
Montréal - Métro Berri-UQÀM
Rue Berri 1273, H2L 4C7  Montréal  (Canada)
Montréal, QC - Busstation
Rue Berri 1717, H2L 4E9  Montréal  (Canada)
Montréal, QC - Crémazie
Boulevard Crémazie Est , H2P 1E6  Montréal  (Canada)
Montréal, QC - Jean-Talon
Rue Jean-Talon Est , H2R 1T6  Montréal  (Canada)
Montréal, QC - Mansfield Terminal
Saint-Antoine St W 900, H3C 4G3  Montréal  (Canada)
Montréal, QC - Saint-Antoine / de la Cathédrale
Montréal  (Canada)
Montréal, QC - Square Dorchester
Montréal  (Canada)
Montréal, QC - Treinstation
Rue de la Gauchetière O 895, H3B 4G1  Montréal  (Canada)

Bus van New York naar Montréal: Veelgestelde vragen over de route

Hoeveel kost een busticket van New York naar Montréal?

Dit hangt onder andere af van de dag en het tijdstip van de reis. Het goedkoopste busticket voor deze route begint bij 59,39 € en het duurt 8h 19m om Montréal te bereiken. Bespaar geld door bustickets te vergelijken!

Hoeveel kan ik besparen door tickets voor de busroute van New York naar Montréal te vergelijken?

Deze route wordt gereden door 1 busmaatschappij met ticketprijzen variërend van 59,39 € tot 59,39 €. Daarom raden we je aan je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je de goedkoopste busreis naar Montréal krijgt.

Hoeveel dagelijkse busroutes zijn er gemiddeld beschikbaar van New York naar Montréal?

Elke dag wordt de busroute van New York naar Montréal aangeboden door ongeveer 1 verbinding. Je kunt bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden met onze zoekmachine.

Hoe lang duurt de busroute New York - Montréal?

Greyhound US biedt de snelste bus van New York naar Montréal, en dit kan 9h 35m duren. Tickets voor deze verbinding kosten 59,39 €.​ Houd er echter rekening mee dat de busroute langer kan duren wanneer er veel verkeer is.

Is er een directe busroute van New York naar Montréal?

Voor de busroute New York - Montréal vergelijkt onze zoekmachine momenteel 0 directe busverbindingen. 

Wanneer vertrekt de eerste bus op de route New York - Montréal?

De vroegste bus naar Montréal vertrekt vanuit New York om 08:30. In het weekend en op feestdagen kunnen de bustijden echter afwijken. Om precies te weten te komen wanneer de bus rijdt op je geplande reisdatum, kun je onze zoekmachine raadplegen.

Wanneer vertrekt de laatste bus op de route New York - Montréal?

De laatste busreis van New York naar Montréal vertrekt om 08:30. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Je kunt gebruik maken van onze zoekmachine om de beschikbare tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke vervoerders rijden er op de busroute New York - Montréal?

Passagiers kunnen voor de busroute New York - Montréal kiezen uit diverse vervoerders, zoals Greyhound US. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun je alle beschikbare busreizen vergelijken om er een te vinden die geschikt voor je is.

Wat kan ik meenemen in de bus van New York naar Montréal?

Busmaatschappijen hebben verschillende beperkingen over wat wel en niet aan boord mag. Meestal kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute New York - Montréal. Vind een bus die het beste aan je reisbehoeften voldoet door onze zoekmachine te gebruiken voor je gewenste reisdatum.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de bus van New York naar Montréal?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Over het algemeen bieden veel streekbussen wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis op de hoogte kunt houden van je locatie. Airconditioning zorgt voor ventilatie en daarmee voor comfort tijdens de reis. Met onze zoekmachine kun je nauwkeurige informatie vinden over de voorzieningen in de bus van New York naar Montréal op je gewenste reisdatum.

Vergelijk New York en Montréal

New York
8,18 Miljoen
Montréal
1,70 Miljoen
3,62 €
3,61 €
New York
Montréal
Een taxirit is in New York 1% duurder dan in Montréal.
2,37 €
2,26 €
New York
Montréal
Een buskaartje is in New York 5% duurder dan in Montréal.
5,17 €
4,17 €
New York
Montréal
Een groot glas bier is in New York 20% duurder dan in Montréal.
1,86 €
1,30 €
New York
Montréal
Een flesje water is in New York 31% duurder dan in Montréal.
10,67 €
9,40 €
New York
Montréal
Een hoofdgerecht is in New York 12% duurder dan in Montréal.

Busroutes vanuit New York en Montréal

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.