Bus naar Muar

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Muar

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat zijn de goedkoopste bussen vanuit Muar die je normaal zou vinden?
 • Billion Stars Express
  20:00
  Muar - Bus Terminal Bentayan
  Duur 2h 40m
  22:40
  Kuala Lumpur - Terminal Bersepadu Selatan (TBS)
  vanaf5,84 €
  Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 22-08-2021
69 Busverbindingen
1 Halteplaat
2 Busmaatschappij
5,84 € Voordelige bus
Feitjes over Muar
Maleisië
127.897
Ringgit
Je wilt met de bus naar Muar reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Muar en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Muar voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Muar, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Muar.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Muar wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Muar terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Muar kunt reizen.

Alle bushaltes in Muar

Stations
Muar - Bus Terminal Bentayan
Jalan Maharani, 104, 84000  Muar (Maleisië)

Steden in de omgeving van Muar waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Muar zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Malakka, Kluang of Batu Pahat, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.