Bus van Luchthaven Polokwane (PTG) naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo (JNB)

Bus Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo: vergelijking van alle busaanbieders

Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste pendeldienst van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo. Om te zoeken is één klik genoeg.
Ben je op zoek naar een pendeldienst van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo​?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! CheckMyBus helpt je om alle beschikbare aanbiedingen voor de busroute Luchthaven Polokwane - Luchthaven Johannesburg OR Tambo te vergelijken. Met onze zoekmachine vind je vertrek- en aankomsttijden, de exacte haltes, reistijden en de goedkoopste tickets. We helpen je bij het vergelijken van busmaatschappijen die deze route rijden, waaronder . Vraag je je misschien af of de pendelbus airconditioning, stopcontacten of wifi aan boord heeft? Wij laten je zien welke voorzieningen de verschillende vervoerders aanbieden.
Op deze pagina vind je voor de komende dagen goedkope bussen naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo vanaf Luchthaven Polokwane. We laten je ook meer informatie zien over de bushaltes op Luchthaven Polokwane en Luchthaven Johannesburg OR Tambo zodat je weet waar je heen moet. Als je na het bereiken van Luchthaven Johannesburg OR Tambo je reis voortzet, kun je daarvoor de mogelijkheden vinden en ook alternatieve bestemmingen vanaf Luchthaven Polokwane.

Bus van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
We hebben al ingesteld dat je vertrekt vanaf Luchthaven Polokwane en aankomt op Luchthaven Johannesburg OR Tambo. Als je op zoek bent naar een pendeldienst in de tegenovergestelde richting, dus van Luchthaven Johannesburg OR Tambo naar Luchthaven Polokwane, klik dan gewoon op de pijltjes om de resultaten om te keren.
Omdat mensen doorgaans 3-7 dagen van tevoren boeken, hebben we de reisdatum een paar dagen voor je reis ingesteld. Als je op een specifieke datum wilt zoeken, selecteer deze dag dan gewoon in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Ben je van plan om terug te keren naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo? Je kunt voor de busroute Luchthaven Polokwane - Luchthaven Johannesburg OR Tambo ook de datum van je terugreis kiezen.
Wil je voor meer dan één passagier boeken? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven met hoeveel mensen meer je reist voordat je met zoeken begint.
Nadat je je zoekresultaten hebt gekregen, kun je alle tickets voor de busroute van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo vergelijken. biedt de goedkoopste tickets voor en de snelste verbinding duurt . Het is uiteindelijk aan jou of je het goedkoopste ticket, de snelste rit of de pendeldienst met de meeste voorzieningen wilt. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt je zoekresultaten optimaliseren door te sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en door op bushaltes en maatschappijen te filteren, zodat je op tijd je vlucht haalt.
Je kunt ook andere vervoermiddelen vergelijken voor de bus die vertrekt vanaf Luchthaven Polokwane en aankomt op Luchthaven Johannesburg OR Tambo. In onze zoekresultaten kun je ook beschikbare treinen, carpoolen en vluchten vergelijken.

Luchthaven Polokwane en Luchthaven Johannesburg OR Tambo: Alle busstations

Stations
Luchthaven Johannesburg OR Tambo
1627 Luchthaven Johannesburg OR Tambo (Zuid-Afrika)

Veelgestelde vragen over de busroute van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo

Hoeveel kost een busreis van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste pendeldienst is beschikbaar voor en duurt om Luchthaven Johannesburg OR Tambo te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door pendeldiensten van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo te vergelijken?

Deze verbinding wordt aangeboden door met verschillende ticketprijzen tussen  en . Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo krijgt.

Hoeveel verbindingen van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Luchthaven Polokwane - Luchthaven Johannesburg OR Tambo door ongeveer gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo?

De snelste pendeldienst van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten .​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo?

De vroegste bus naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo vanaf Luchthaven Polokwane vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo?

De laatste busreis van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Luchthaven Polokwane - Luchthaven Johannesburg OR Tambo?

Reizigers kunnen per pendelbus van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo met . Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo?

Als je op zoek bent naar een directe pendeldienst van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo, vergelijkt CheckMyBus momenteel

Wat mag ik meenemen op de busroute van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Luchthaven Polokwane - Luchthaven Johannesburg OR Tambo. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen heeft de bus van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de pendelbus van Luchthaven Polokwane naar Luchthaven Johannesburg OR Tambo op je geplande reisdatum.

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.