Bus naar Leavenworth, WA

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Leavenworth, WA

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!

Voordelige treinkaartjes naar Leavenworth, WA
 • Amtrak
  16:40
  Seattle, WA
  Duur 3h 20m
  20:00
  Leavenworth, WA
  vanaf20,00 €

Voordelige treinkaartjes vanuit Leavenworth, WA
 • Amtrak
  06:08
  Leavenworth, WA
  Duur 3h 2m
  09:10
  Seattle, WA
  vanaf18,00 €
57 Busverbindingen
1 Halteplaat
1 Busmaatschappij
18,00 € Voordelige bus
Feitjes over Leavenworth, WA
USA
2.002
US Dollar
Je wilt met de bus naar Leavenworth, WA reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Leavenworth, WA en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Leavenworth, WA voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Leavenworth, WA, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Leavenworth, WA.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Leavenworth, WA wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Leavenworth, WA terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Leavenworth, WA kunt reizen.

Alle bushaltes in Leavenworth, WA

Stations
US-2 585 , 98826 Leavenworth, WA (USA)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.