Bus naar Lagan

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Lagan

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Op dit moment hebben we geen langeafstandsbussen van en naar Lagan. In de volgende lijst tonen we u de goedkoopste busverbindingen rond Lagan evenals alternatief vervoer.
 • Eurolines Germany
  05:00
  Halmstad - Eurostop Statoil
  Duur 12h 0m
  17:00
  Berlijn - Centraal busstation/Station
  vanaf50,00 €
 • Oresundstag
  10:05
  Halmstad
  Duur 1h 46m
  11:51
  Malmö
  vanaf20,00 €
 • Swedish Railways
  10:22
  Halmstad
  Duur 1h 13m
  11:35
  Göteborg
  vanaf22,00 €
0 Busverbindingen
0 Halteplaats
0 Busmaatschappij
10,62 € Voordelige bus
Feitjes over Lagan
Zweden
1.550
Je wilt met de bus naar Lagan reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Lagan en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Lagan voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Lagan, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Lagan.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Lagan wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Lagan terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Lagan kunt reizen.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.