Bus naar La Baule

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar La Baule

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!

Voordelige treinkaartjes vanuit La Baule
 • SNCF
  08:03
  La Baule
  Duur 0h 53m
  08:56
  Nantes
  vanaf10,20 €
 • OUI.sncf
  19:00
  La Baule
  Duur 3h 25m
  22:25
  Parijs
  vanaf128,00 €
0 Busverbindingen
3 Halteplaats
0 Busmaatschappij
10,20 € Voordelige bus
Feitjes over La Baule
Frankrijk
17.775
Euro
Je wilt met de bus naar La Baule reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar La Baule en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar La Baule voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in La Baule, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar La Baule.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar La Baule wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit La Baule terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar La Baule kunt reizen.

Alle bushaltes in La Baule

Stations
La Baule - Busstation
avenue des Ondines 138, 44500 La Baule (Frankrijk)
La Baule - Escoublac
La Baule (Frankrijk)
La Baule Les Pins
La Baule (Frankrijk)

Steden in de omgeving van La Baule waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van La Baule zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Nantes, Vannes of Auray, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.