Bus van Luchthaven Keflavík (KEF) naar Reykjavik

Bus Reykjavik naar Luchthaven Keflavík: vergelijking van alle busaanbieders

Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste pendeldienst van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik. Om te zoeken is één klik genoeg.

Feiten over de bus van Luchthaven Keflavík (KEF) → Reykjavik

Goedkoopste busverbinding 20,00 €
Snelste bus 0h 45m
Vroegste bus 07:30
Laatste bus 10:30
Dagelijkse busverbindingen 3 Ø
Afstand 42,8 km
Busbedrijf Terravision, Busbud, Flybus Iceland, Flybus
Wil je met de bus van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik?
Met CheckMyBus is dat eenvoudig! Wij vergelijken alle beschikbare pendeldiensten tussen Luchthaven Keflavík en Reykjavik, en tonen je de vertrek- en aankomsttijden, de exacte haltes, reistijden en natuurlijk de beste ticketprijzen. We helpen je bij het vergelijken van busmaatschappijen die deze route aanbieden, waaronder Terravision, Busbud of Flybus. Je vindt er ook alle informatie over de voorzieningen aan boord. Heeft de pendelbus airconditioning, stopcontacten of wifi?
Op deze pagina kun je voor de komende dagen de meest geschikte pendeldienst tussen Reykjavik en Luchthaven Keflavík bekijken. Je krijgt ook informatie over bushaltes op Luchthaven Keflavík en in Reykjavik zodat je met een gerust hart kunt reizen. Je kunt ook verschillende mogelijkheden vinden om je reis vanuit Reykjavik voort te zetten, naast alternatieve bestemmingen vanaf Luchthaven Keflavík.

De goedkoopste busverbinding van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik

Vandaag
vanaf 20,00 €
Morgen
vanaf 20,00 €
23-01
vanaf 20,00 €
24-01
vanaf 20,00 €
25-01
vanaf 20,00 €
26-01
vanaf 20,00 €

Geen specifieke datum in gedachten? Hier vind je een overzicht met de goedkoopste bustickets.

  • Terravision
    07:30
    Luchthaven Keflavík
    Duur 0h 45m
    08:15
    Reykjavik Busstation
    vanaf 20,00 €
  • Terravision
    08:30
    Luchthaven Keflavík
    Duur 0h 45m
    09:15
    Reykjavik Busstation
    vanaf 20,00 €
  • Terravision
    10:30
    Luchthaven Keflavík
    Duur 0h 45m
    11:15
    Reykjavik Busstation
    vanaf 20,00 €

Wat zijn de goedkoopste bussen van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik die je normaal gesproken zou vinden?

Dienstregelingen van bussen kunnen veranderen. Hieronder vind je busmaatschappijen die gewoonlijk de busroute van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik verzorgen, maar deze dienst momenteel niet aanbieden.
  • Busbud
    07:30
    Luchthaven Keflavík
    Duur 0h 45m
    08:15
    Reykjavik
    vanaf 20,05 €
    Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 28-12-2020
  • Flybus Iceland
    09:00
    Luchthaven Keflavík
    Duur 0h 45m
    09:45
    Reykjavik
    vanaf 23,00 €
    Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 23-06-2021
  • Flybus
    09:00
    Luchthaven Keflavík
    Duur 0h 45m
    09:45
    Reykjavik
    vanaf 24,45 €
    Tijdelijk niet beschikbaar: laatst gevonden op 25-06-2021

Bus van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
In de zoekbalk is Luchthaven Keflavík al ingesteld als je vertrekpunt en Reykjavik als je bestemming. Als je een pendeldienst in de tegenovergestelde richting nodig hebt, dus van Reykjavik naar Luchthaven Keflavík, klik dan gewoon op de pijltjes om je resultaten om te keren.
We hebben ook al een standaard reisdatum voor je ingevoerd. Over het algemeen boeken veel mensen 3-7 dagen voorafgaand aan hun reis. Als je een bepaalde dag wilt selecteren, hoef je alleen maar je gewenste datum in de kalender te selecteren om je zoekopdracht aan te passen.
Plan je een terugreis van Reykjavik naar Luchthaven Keflavík? Dan kun je de terugweg bekijken door simpelweg de datum van je terugreis te selecteren.
Reis je samen met andere mensen? Selecteer dan het exacte aantal extra passagiers en start de zoekopdracht.
Je kunt alle bustickets voor de busroute Luchthaven Keflavík - Reykjavik vergelijken. Vervolgens kun je kiezen welke reis het meest geschikt voor je is. De goedkoopste reis is te vinden voor 20,05 € met Busbud, terwijl de snelste verbinding 0h 45m duurt. Of je nu de voorkeur geeft aan het goedkoopste ticket, de snelste rit of de pendeldienst met de meeste voorzieningen, wij kunnen je helpen de beste deal te vinden!
Optimaliseer je resultaten door de prijsklasse, vertrek- en aankomsttijden te selecteren. Met de filters kun je ook je resultaten verfijnen op haltes of specifieke vervoerders om je ideale reis aan te passen.
Als dit beschikbaar is, laten we je voor de busroute Luchthaven Keflavík - Reykjavik ook informatie zien over andere vervoermiddelen, zoals treinen, carpoolen en vluchten.

Luchthaven Keflavík en Reykjavik: Alle busstations

Stations
Reykjavik Busstation
Vatnsmýrarvegur , 101 Reykjavik (IJsland)

Veelgestelde vragen over de busroute van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik

Hoeveel kost een busticket van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik?

Dit hangt onder andere af van de dag en het tijdstip van de reis. Het goedkoopste busticket voor deze route begint bij 20,00 € en het duurt 0h 45m om Reykjavik te bereiken. Bespaar geld door bustickets te vergelijken!

Hoeveel kan ik besparen door tickets voor de busroute van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik te vergelijken?

Deze route wordt gereden door 4 busmaatschappijen met ticketprijzen variërend van 20,05 € tot 24,45 €. Daarom raden we je aan je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je de goedkoopste pendeldienst naar Reykjavik krijgt.

Hoeveel dagelijkse busroutes zijn er gemiddeld beschikbaar van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik?

Elke dag wordt de busroute van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik aangeboden door ongeveer 3 verbindingen. Je kunt bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden met onze zoekmachine.

Hoe lang duurt de busroute Luchthaven Keflavík - Reykjavik?

Terravision biedt de snelste pendeldienst van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik, en dit kan 0h 45m duren. Tickets voor deze verbinding kosten 20,00 €.​ Houd er echter rekening mee dat de busroute langer kan duren wanneer er veel verkeer is.

Is er een directe busroute van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik?

Voor de busroute Luchthaven Keflavík - Reykjavik vergelijkt onze zoekmachine momenteel 10 directe busverbindingen met de volgende maatschappijen: Terravision

Hoe laat gaat de eerste bus van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik?

De vroegste bus naar Reykjavik vanaf Luchthaven Keflavík vertrekt om 07:30. In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik?

De laatste busreis van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik vertrekt om 10:30. Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke vervoerders rijden er op de busroute Luchthaven Keflavík - Reykjavik?

Passagiers kunnen voor de busroute Luchthaven Keflavík - Reykjavik kiezen uit diverse vervoerders, zoals Terravision, Busbud en Flybus. Door gebruik te maken van onze zoekmachine kun je alle beschikbare pendeldiensten vergelijken om er een te vinden die geschikt voor je is.

Wat kan ik meenemen in de bus van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik?

Busmaatschappijen hebben verschillende beperkingen over wat wel en niet aan boord mag. Meestal kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Luchthaven Keflavík - Reykjavik. Vind een bus die het beste aan je reisbehoeften voldoet door onze zoekmachine te gebruiken voor je gewenste reisdatum.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar in de bus van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Over het algemeen bieden veel streekbussen wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt laten weten waar je bent. Airconditioning zorgt voor ventilatie en daarmee voor comfort tijdens de reis. Met onze zoekmachine kun je nauwkeurige informatie vinden over de voorzieningen in de bus van Luchthaven Keflavík naar Reykjavik op je gewenste reisdatum.

CheckMyBus App

Free Download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.