Bus van en naar Jiménez

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Jiménez

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.609.781 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Jiménez
 • 00:16
  01:37
  Gómez Palacio
  17 mei
  Jiménez
  Transportes ChihuahuensesTransportes Chihuahuenses
  vanaf14,65 €
 • 01:00
  03:45
  Torreón, CO
  17 mei
  Jiménez
  Omnibus de MéxicoOmnibus de México
  vanaf14,69 €
382 Busverbindingen
1 Halteplaat
4 Busmaatschappij
14,65 € Voordelige bus
Feitjes over Jiménez
Mexiko
41.000
Mexikanische Peso
Je wilt met de bus van of naar Jiménez reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Jiménez en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Jiménez voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Jiménez, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Jiménez.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Jiménez wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Jiménez terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Jiménez kunt reizen.

Alle bushaltes in Jiménez

Stations
Bernardo Antonio Bustamante y Tagle , 33980 Jiménez (Mexiko)
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.