Bus van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg

Bussen van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Goedkoopste busverbindingen van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg

Elke dag, bussen van busmaatschappijen vertrekken Innsbruck voor Sankt Anton am Arlberg: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 04-12-2023 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 04-12
dinsdag 05-12
woensdag 06-12
donderdag 07-12
vrijdag 08-12
zaterdag 09-12
zondag 10-12
maandag 11-12
dinsdag 12-12
woensdag 13-12
donderdag 14-12
vrijdag 15-12
zaterdag 16-12
zondag 17-12
maandag 18-12
dinsdag 19-12
woensdag 20-12
donderdag 21-12
vrijdag 22-12
zaterdag 23-12
zondag 24-12
maandag 25-12
dinsdag 26-12
woensdag 27-12
donderdag 28-12
vrijdag 29-12
zaterdag 30-12
zondag 31-12

Hoe geld te besparen bij het reizen van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg zijn ook leger.

Alle busstations en haltes in Innsbruck en Sankt Anton am Arlberg

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Innsbruck en Sankt Anton am Arlberg.

Stations
Brandjochstraße Bushalte
Busparkplatz am Hofgarten
Kaiserjägerstraße 583,
Jugendherberge Bushalte
Leonhardweg Bushalte
Olympiaworld
Olympiastraße 10,
Radetzkystraße Bushalte
Roßbachstraße Bushalte
Südbahnstraße
Südbahnstraße 403,
Stations
St. Anton am Arlberg - Terminal Ost
Dorfstraße ,

Service en Comfort op de bus van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg? Of welke busmaatschappijen op de route Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg bus

Hoeveel kost een busreis Innsbruck - Sankt Anton am Arlberg?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor en duurt om Sankt Anton am Arlberg te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door operators met verschillende ticketprijzen tussen  en . Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Sankt Anton am Arlberg krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg?

Dagelijks rijden er ongeveer bussen op de route Innsbruck - Sankt Anton am Arlberg. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg?

De snelste bus van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten .​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg?

De vroegste bus die in Sankt Anton am Arlberg aankomt vanaf Innsbruck vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg?

De laatste bus van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Innsbruck - Sankt Anton am Arlberg?

Reizigers kunnen per bus van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg met . Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Innsbruck en Sankt Anton am Arlberg?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Innsbruck en Sankt Anton am Arlberg bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: .

Wat mag ik meenemen op de busroute van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Innsbruck - Sankt Anton am Arlberg. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Innsbruck - Sankt Anton am Arlberg?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg op je geplande reisdatum.

Alternatieve transporttypes van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg

Heb je de juiste bus niet gevonden? Hier is een selectie van alternatieve vervoerstypen uit de dienstregeling van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg voor de komende dagen.

Goedkope treinkaartjes van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg

Hier is een selectie van de goedkoopste treinen uit de dienstregeling van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg voor de komende dagen.
 • ÖBB
  1h 17m
  00:05
  Innsbruck
  Central station
  01:22
  Sankt Anton am Arlberg
  ÖBB
  Economy
  vanaf 18,80 €

Goedkoop carpoolen van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg

Hier is een selectie van de goedkoopste carpoolaanbiedingen uit de dienstregeling van Innsbruck naar Sankt Anton am Arlberg voor de komende dagen.
 • BlaBlaCar
  1h 20m
  16:10
  Innsbruck
  17:30
  Sankt Anton am Arlberg
  BlaBlaCar
  Economy
  vanaf 7,00 €

Meer busroutes van Innsbruck en Sankt Anton am Arlberg

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Innsbruck en vanaf Sankt Anton am Arlberg. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!
Populaire luchthavenshuttles

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.