Bus van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol

Bussen van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol: vergelijking van alle busaanbieders
De voordeligste prijzen Vergelijken en tot 70% besparen
De grootste keuze Wereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparant Real-time zoeken met 1 klik!

Goedkoopste busverbindingen van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol

Elke dag, bussen van busmaatschappijen vertrekken Innsbruck voor Kirchberg in Tirol: in de onderstaande tabel vind je de goedkoopste prijzen voor een bus op deze route, vanaf 04-12-2023 en voor de volgende dagen.

maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
zondag
maandag 04-12
dinsdag 05-12
woensdag 06-12
donderdag 07-12
vrijdag 08-12
zaterdag 09-12
zondag 10-12
maandag 11-12
dinsdag 12-12
woensdag 13-12
donderdag 14-12
vrijdag 15-12
zaterdag 16-12
zondag 17-12
maandag 18-12
dinsdag 19-12
woensdag 20-12
donderdag 21-12
vrijdag 22-12
zaterdag 23-12
zondag 24-12
maandag 25-12
dinsdag 26-12
woensdag 27-12
donderdag 28-12
vrijdag 29-12
zaterdag 30-12
zondag 31-12

Hoe geld te besparen bij het reizen van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol

Reizen kan duur zijn, maar dat hoeft niet! Wil je voorkomen dat je een vreselijke prijs betaalt voor je reis? Volg dan deze snelle stappen om geld te besparen:

Boek het ticket van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol van tevoren! Hoe eerder je boekt, hoe goedkoper de prijs meestal is. Ook ben je dan zeker van een plaats in de bus van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol, in plaats van als je het op het laatste moment koopt, of direct op het station.

Als je kunt, vermijd dan reizen tijdens piekuren. Probeer in plaats van het weekend doordeweeks te reizen. s Avonds of 's nachts reizen is ook goedkoper, en latere bussen van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol zijn ook leger.

Alle busstations en haltes in Innsbruck en Kirchberg in Tirol

Op de kaart hieronder zie je waar je alle busstations kunt vinden in Innsbruck en Kirchberg in Tirol.

Stations
Brandjochstraße Bushalte
Busparkplatz am Hofgarten
Kaiserjägerstraße 583,
Jugendherberge Bushalte
Leonhardweg Bushalte
Olympiaworld
Olympiastraße 10,
Radetzkystraße Bushalte
Roßbachstraße Bushalte
Südbahnstraße
Südbahnstraße 403,
Stations
Fleckalmbahn
Klausen 2,

Service en Comfort op de bus van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol

Wil je weten welke zitplaatsklassen er beschikbaar zijn in de bussen van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol? Of welke busmaatschappijen op de route Innsbruck naar Kirchberg in Tirol rijden? Hieronder vind je antwoorden op je vragen.
Veelgestelde vragen over de Innsbruck naar Kirchberg in Tirol bus

Hoeveel kost een busreis Innsbruck - Kirchberg in Tirol?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste reis is beschikbaar voor en duurt om Kirchberg in Tirol te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door bussen van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol te vergelijken?

Deze route wordt aangeboden door operators met verschillende ticketprijzen tussen  en . Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Kirchberg in Tirol krijgt.

Hoeveel verbindingen zijn er gemiddeld per dag van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol?

Dagelijks rijden er ongeveer bussen op de route Innsbruck - Kirchberg in Tirol. Met onze zoekfunctie kun je bustijden vergelijken om de perfecte reis te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol?

De snelste bus van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten .​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol?

De vroegste bus die in Kirchberg in Tirol aankomt vanaf Innsbruck vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol?

De laatste bus van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoek om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Innsbruck - Kirchberg in Tirol?

Reizigers kunnen per bus van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol met . Met onze zoek kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus tussen Innsbruck en Kirchberg in Tirol?

Je kunt alle directe verbindingen tussen Innsbruck en Kirchberg in Tirol bekijken door onze zoeken te gebruiken en te kijken naar de sectie Veranderingen in onze filters. Dit zijn enkele van de bedrijven die een rechtstreekse bus aanbieden: .

Wat mag ik meenemen op de busroute van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Innsbruck - Kirchberg in Tirol. Gebruik gewoon onze zoek om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen zijn er beschikbaar op de busroute Innsbruck - Kirchberg in Tirol?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoek te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de bus van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol op je geplande reisdatum.

Alternatieve transporttypes van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol

Heb je de juiste bus niet gevonden? Hier is een selectie van alternatieve vervoerstypen uit de dienstregeling van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol voor de komende dagen.

Goedkope treinkaartjes van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol

Hier is een selectie van de goedkoopste treinen uit de dienstregeling van Innsbruck naar Kirchberg in Tirol voor de komende dagen.
 • ÖBB
  1h 30m
  07:21
  Innsbruck
  Central station
  08:51
  Kirchberg in Tirol
  Centraal station/Treinstation
  ÖBB
  Economy
  vanaf 18,80 €

Meer busroutes van Innsbruck en Kirchberg in Tirol

Hier volgt een overzicht van de meest populaire busroutes vanaf Innsbruck en vanaf Kirchberg in Tirol. Klik gewoon op de verbinding van je keuze en je vindt alle details over je busroute!

CheckMyBus App

Gratis download

App Store
CheckMyBus App
Sluiten
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om je de beste busaanbiedingen te tonen, gebruiken wij en onze partners technische, analytische en marketing cookies voor het personaliseren van advertenties. We onthouden je geanonimiseerde gegevens om je een gepersonaliseerde ervaring te bieden.