Bus naar Iguaraçu

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus naar Iguaraçu

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Iguaraçu
 • Viação Garcia
  05:45
  Astorga, PR
  Duur 0h 25m
  06:10
  Iguaraçu, PR - Terminal Rodoviário
  vanaf1,04 €
21 Busverbindingen
1 Halteplaat
6 Busmaatschappij
0,67 € Voordelige bus
Feitjes over Iguaraçu
Brazilië
3.992
Braziliaanse Real
Je wilt met de bus naar Iguaraçu reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen naar Iguaraçu en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen naar Iguaraçu voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Iguaraçu, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen naar Iguaraçu.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Iguaraçu wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Iguaraçu terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee naar Iguaraçu kunt reizen.

Alle bushaltes in Iguaraçu

Stations
Av. Iguaraçu , 86750-000 Iguaraçu (Brazilië)

Reisinformatie Iguaraçu

Verkeer Iguaraçu
Openbaar vervoer
Enkele busreis0,53 €
Maandkaart22,92 €
Taxi en Auto
Benzine0,58 €
Eten in Iguaraçu
Restaurant of Café
Voordelig gerecht2,67 €
3-gangenmenu4,97 €
Kleine Cappuccino0,76 €
Bier (groot)0,76 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht0,70 €
Vleesgerecht1,00 €
Fles water0,60 €
Fles wijn (middensegment)3,59 €

Steden in de omgeving van Iguaraçu waarvandaan je ook kunt vertrekken

Enkele andere steden in de omgeving van Iguaraçu zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Londrina, Maringá of Cambé, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Iguaraçu met Paranavaí, Rolândia, Mandaguari en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.