✈ Bus van Luchthaven Ho Chi Minh (SGN) naar Luchthaven Phnom Penh (PNH)

Bus Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh: vergelijking van alle busaanbieders

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Reis je als groep?
Huur hier een bus!
Zoek naar accommodatie met Booking.com
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Wat is de goedkoopste pendeldienst van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh? Welke bus is de snelste? Zoek en vergelijk alle vervoerders voor de bus van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh. Om te zoeken is één klik genoeg.
Ben je op zoek naar een pendeldienst van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh​?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres! CheckMyBus helpt je om alle beschikbare aanbiedingen voor de busroute Luchthaven Ho Chi Minh - Luchthaven Phnom Penh te vergelijken. Met onze zoekmachine vind je vertrek- en aankomsttijden, de exacte haltes, reistijden en de goedkoopste tickets. We helpen je bij het vergelijken van busmaatschappijen die deze route rijden, waaronder . Vraag je je misschien af of de pendelbus airconditioning, stopcontacten of wifi aan boord heeft? Wij laten je zien welke voorzieningen de verschillende vervoerders aanbieden.
Op deze pagina vind je voor de komende dagen goedkope bussen naar Luchthaven Phnom Penh vanaf Luchthaven Ho Chi Minh. We laten je ook meer informatie zien over de bushaltes op Luchthaven Ho Chi Minh en Luchthaven Phnom Penh zodat je weet waar je heen moet. Als je na het bereiken van Luchthaven Phnom Penh je reis voortzet, kun je daarvoor de mogelijkheden vinden en ook alternatieve bestemmingen vanaf Luchthaven Ho Chi Minh.

Bus van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh: Verdere informatie

Wil je je zoekopdracht aanpassen?
We hebben al ingesteld dat je vertrekt vanaf Luchthaven Ho Chi Minh en aankomt op Luchthaven Phnom Penh. Als je op zoek bent naar een pendeldienst in de tegenovergestelde richting, dus van Luchthaven Phnom Penh naar Luchthaven Ho Chi Minh, klik dan gewoon op de pijltjes om de resultaten om te keren.
Omdat mensen doorgaans 3-7 dagen van tevoren boeken, hebben we de reisdatum een paar dagen voor je reis ingesteld. Als je op een specifieke datum wilt zoeken, selecteer deze dag dan gewoon in de kalender om je zoekopdracht aan te passen.
Ben je van plan om terug te keren naar Luchthaven Phnom Penh? Je kunt voor de busroute Luchthaven Ho Chi Minh - Luchthaven Phnom Penh ook de datum van je terugreis kiezen.
Wil je voor meer dan één passagier boeken? Het enige wat je hoeft te doen is aangeven met hoeveel mensen meer je reist voordat je met zoeken begint.
Nadat je je zoekresultaten hebt gekregen, kun je alle tickets voor de busroute van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh vergelijken. biedt de goedkoopste tickets voor 0,00 € en de snelste verbinding duurt . Het is uiteindelijk aan jou of je het goedkoopste ticket, de snelste rit of de pendeldienst met de meeste voorzieningen wilt. Wat je ook zoekt, wij kunnen je helpen de deal te vinden die het beste aan je behoeften voldoet!
Je kunt je zoekresultaten optimaliseren door te sorteren op prijs, vertrek- en aankomsttijd en door op bushaltes en maatschappijen te filteren, zodat je op tijd je vlucht haalt.
Je kunt ook andere vervoermiddelen vergelijken voor de bus die vertrekt vanaf Luchthaven Ho Chi Minh en aankomt op Luchthaven Phnom Penh. In onze zoekresultaten kun je ook beschikbare treinen, carpoolen en vluchten vergelijken.

Luchthaven Ho Chi Minh en Luchthaven Phnom Penh: Alle busstations

Stations
Luchthaven Internationaal Phnom Penh
12000 Angkor Phnom Penh St , Luchthaven Phnom Penh  (Cambodja)

Veelgestelde vragen over de busroute van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh

Hoeveel kost een busreis van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh?

Dit hangt onder meer af van de dag en het tijdstip van de reis. De goedkoopste pendeldienst is beschikbaar voor en duurt om Luchthaven Phnom Penh te bereiken. Vergelijk aanbiedingen om geld te besparen!

Hoeveel kan ik besparen door pendeldiensten van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh te vergelijken?

Deze verbinding wordt aangeboden door 0 busmaatschappijen met verschillende ticketprijzen tussen 0,00 € en 0,00 €. Daarom raden we aan om je ticket zo vroeg mogelijk te boeken om ervoor te zorgen dat je het goedkoopste busticket naar Luchthaven Phnom Penh krijgt.

Hoeveel verbindingen van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh zijn er elke dag gemiddeld beschikbaar?

Elke dag wordt de busroute Luchthaven Ho Chi Minh - Luchthaven Phnom Penh door ongeveer 0 verbindingen gereden. Met onze zoekmachine kun je bustijden vergelijken om de perfecte rit te vinden.

Hoe lang duurt een busreis van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh?

De snelste pendeldienst van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh wordt aangeboden door en duurt . Bustickets voor deze verbinding kosten 0,00 €.​ Houd er in dit verband rekening mee dat de reis langer kan duren door verkeersdrukte.

Hoe laat gaat de eerste bus van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh?

De vroegste bus naar Luchthaven Phnom Penh vanaf Luchthaven Ho Chi Minh vertrekt om . In het weekend en op feestdagen kunnen de vertrektijden echter afwijken. Gebruik gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Hoe laat gaat de laatste bus van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh?

De laatste busreis van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh vertrekt om . Houd er rekening mee dat de vertrektijden in het weekend en op feestdagen af kunnen wijken. Gebruik dus gewoon onze zoekmachine om de exacte tijden voor je geplande reisdatum te vinden.

Welke busmaatschappijen rijden er op de route Luchthaven Ho Chi Minh - Luchthaven Phnom Penh?

Reizigers kunnen per pendelbus van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh met . Met onze zoekmachine kun je alle beschikbare bustickets vergelijken om er een te boeken die geschikt voor je is.

Is er een directe bus van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh?

Als je op zoek bent naar een directe pendeldienst van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh, vergelijkt CheckMyBus momenteel 0 directe busverbindingen.

Wat mag ik meenemen op de busroute van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh?

Wat je mee mag nemen is afhankelijk van de vervoerder waarmee je reist. Over het algemeen kun je gratis een koffer en handbagage meenemen op de busroute Luchthaven Ho Chi Minh - Luchthaven Phnom Penh. Gebruik gewoon onze zoekmachine om een bus voor je geplande reisdatum te vinden die het beste aan je behoeften voldoet.

Welke voorzieningen heeft de bus van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh?

De uitrusting aan boord verschilt per vervoerder. Veel streekbussen hebben echter wifi, zodat je je vrienden tijdens de reis kunt vertellen waar je precies bent. Om de reis nog aangenamer te maken, zorgt airconditioning voor ventilatie. Het is het beste om onze zoekfunctie te gebruiken om nauwkeurige informatie te krijgen over de voorzieningen in de pendelbus van Luchthaven Ho Chi Minh naar Luchthaven Phnom Penh op je geplande reisdatum.

Busroutes vanaf Luchthaven Ho Chi Minh en Luchthaven Phnom Penh

Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
Wijzen
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.