Bus van en naar Herceg Novi

Alle busverbindingen vergelijken: Vind de voordeligste bus van en naar Herceg Novi

swap
Volwassenen
1
Kinderen
0
Traveling as a group?
Rent a bus here!
2094 Aanbieders - 5.609.721 Verbindingen
De voordeligste prijzenVergelijken en tot 70 % besparen
De grootste keuzeWereldwijd verbindingen vinden
Eenvoudig en transparantReal-time zoeken met 1 klik!
Voordelige bustickets naar Herceg Novi
 • 17:30
  18:50
  Dubrovnik
  6 jun
  Herceg Novi
  Jadran Ekspres KotorJadran Ekspres Kotor
  vanaf14,50 €
 • 02:35
  17:00
  Split
  12 jun
  Herceg Novi
  CROATIA BUS d.o.o.CROATIA BUS d.o.o.
  vanaf46,62 €
453 Busverbindingen
1 Halteplaat
6 Busmaatschappij
14,50 € Voordelige bus
Feitjes over Herceg Novi
Montenegro
19.536
Je wilt met de bus van of naar Herceg Novi reizen?
CheckMyBus vergelijkt alle beschikbare busverbindingen van en naar Herceg Novi en laat je vertrektijden, de exacte bushaltes, alle reistijden en natuurlijk ook de beste ticketprijzen zien. Je vindt bovendien alle informatie over de voorzieningen in de bus. Heeft de bus airco, stopcontacten of wifi?
Op deze site laten we je bovendien de goedkoopste verbindingen van en naar Herceg Novi voor de komende dagen zien. Je krijgt alle informatie over de langeafstandsbushaltes in Herceg Novi, zodat je je gemakkelijk kunt oriënteren. Daarnaast vind je de favoriete busverbindingen van en naar Herceg Novi.
Jouw route staat er niet bij? In ons zoekveld hebben we de vertrekplaats al ingevuld. Je hoeft alleen het doel nog in te vullen. Wanneer je met de bus naar Herceg Novi wil, klik je op de pijlen om de richting te veranderen.
De reisdatum hebben we ook al ingevuld. Gemiddeld boeken mensen 3 - 7 dagen in de toekomst. Wanneer je een concrete reisdatum wilt checken, kies je gewoon de betreffende dag in de kalender.
Weet je al, wanneer je weer vanuit Herceg Novi terug wilt keren? Check dan ook meteen de terugrit en kies ook hier de betreffende datum.
Reis je niet alleen? Geef dan aan met hoeveel personen jullie zijn en begin de zoekopdracht. Je kunt de zoekresultaten op prijs, vertrek- en aankomsttijd sorteren, en ook doelgericht filteren op bushaltes of aanbieders. Alles wat jij nodig hebt.
Overigens: we laten we je ook informatie over andere vervoersmiddelen zoals de trein, carpool opties en vliegtuig zien, waarmee je van en naar Herceg Novi kunt reizen.

Alle bushaltes in Herceg Novi

Stations
E-65 , 85340 Herceg Novi (Montenegro)

Reisinformatie Herceg Novi

Verkeer Herceg Novi
Openbaar vervoer
Enkele busreis1,00 €
Maandkaart30,00 €
Taxi en Auto
Taxi - korte afstand1,75 €
Taxi - mid-afstand3,25 €
Taxi - lange afstand8,50 €
Benzine1,12 €
Eten in Herceg Novi
Restaurant of Café
Voordelig gerecht5,50 €
3-gangenmenu17,50 €
Kleine Cappuccino1,58 €
Bier (groot)2,00 €
Inkopen in de supermarkt, zelf koken
Vegetarisch gerecht1,22 €
Vleesgerecht2,16 €
Fles water0,56 €
Fles wijn (middensegment)5,75 €

Buslijnen Herceg Novi: De meest populaire routes in het overzicht

In de onderstaande tabel vind je de top van alle bussen van en naar Herceg Novi, het aantal beschikbare ritten en het aantal busmaatschappijen die op dit traject rijden. Gewoon de busverbinding aanklikken en alle aanvullende informatie over de gewenste route bekijken.

Steden in de omgeving van Herceg Novi waarvandaan je ook kunt vertrekken
Enkele andere steden in de omgeving van Herceg Novi zijn aangesloten op het nationale en internationale busnet. Als je bushaltes in de nabijere omgeving wilt opnemen in je zoekopdracht, zoals Trebinje, Dubrovnik of Igalo, breid dan simpelweg de zoekradius uit en vergelijk de verbindingen voor bus en trein in de regio. Je kunt ook lijnen zoeken die Herceg Novi met Sutomore, Slano, Zaton Doli en vele andere plaatsen verbindt via het openbare streekvervoer of met de stadsbussen. Ben je op zoek naar een voordelige transfer naar de luchthaven? Bij ons vind je shuttlebussen van en naar nabijgelegen luchthavens, zoals Dubrovnik Luchthaven. Als er dienstregelingen beschikbaar zijn, laten we ook vervoersmiddelen zien van het openbaar vervoer.
Trusted shop
CheckMyBus App
Free Download
GPDR CheckMyBus shield

We waarderen uw privacy!

Om u de beste busdeals te laten zien, verzamelen we wat informatie over hoe u CheckMyBus gebruikt. We onthouden uw geanonimiseerde gegevens om onze service te verbeteren en u een persoonlijke ervaring te bieden.